36 людей вчаділи цього року у Львові

15:00 19 лютого 2019 р.

Фото до новини


Фото: loda.gov.ua

Львівська міська рада вкотре закликає мешканців дотримуватись правил безпеки користування газовим та пічним опаленням, й не легковажити своїм здоров’ям та життям.

Про це повідомили у вівторок у прес-службі Львівської міськради, де також розповіли: «19 лютого, о 9.42 у приватному житловому будинку на вулиці Кам’яній у  селищі Рудне отруїлась чадним газом мешканка 1941 року народження. Постраждалу (16% карбоксигемоглобіну) госпіталізовано в обласну клінічну лікарню».

«Загалом з початку року у Львові трапилися вже 17 випадків отруєння чадним газом, внаслідок яких постраждали 36 людей (серед них – восьмеро дітей). Причому шестеро – загинули!», – поінформували також у міськраді.

«Фахівці наголошують, основна вимога, щоб не сталося біди, це притік свіжого повітря у приміщення, де є прилади для опалення – через вікно, через двері, і через вентиляційний канал, який має бути постійно прочищений, і в якому має бути відповідна тяга, щоб відпрацьовані гази виходили в атмосферу. Якщо одне з таких правил недотримане, то в приміщенні починає утворюватися чадний газ і стається біда», – повідомили також у прес-службі Львівської міськради.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів