359 контейнерних майданчиків у Львові переповнені сміттям, – ЛМР

09:10 4 липня 2017 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівської міськради

У міськраді після того, як вона передала облдержадміністрації вивезення твердих побутових відходів, з яким не впоралася ЛМР, повідомляють тільки про те, що наразі ще не вдалося її рятівникам.

У Львівській міськраді повідомили у вівторок, 4 липня: «Станом сьогодні на ранок у місті залишаються не вивезеними 335 майданчиків твердих побутових відходів житлового фонду, що становить 27% від загальної кількості. А це понад п’ять тисяч тонн сміття».

«Станом сьогодні на ранок у місті з 1237 майданчиків житлового фонду перенакопиченими є 335 майданчиків, що становить 27%. Загалом це 5025 тонн. У розрізі районів: Шевченківський – 98 не вивезених майданчиків, Залізничний – 17, Личаківський – 2, Франківський – 65, Сихівський – 153. Очищені всі майданчики у Галицькому районі», – поінформували також у міськраді

«Серед бюджетних установ з 221 майданчика перенакопиченими є 12 майданчиків (зокрема, чотири – біля закладів освіти, чотири – біля закладів охорони здоров`я, чотири – біля супермаркетів), а це 5% від загальної кількості. Тоннаж перенакопичення — 120 тонн».

«На перевантажувальних станціях знаходиться три тисячі тонн невивезеного сміття. Нагадаємо, за вчорашній день сміття зі Львова прийняли дев’ять міст Львівської області», – повідомили також сьогодні, 4 липня, в прес-службі Львівської міськради.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів