У Сихівському районі Львова не ремонтують і не готують до опалювального сезону 31 будинок

09:48 30 липня 2015 р.

Фото до новини


Фото: Zaxid.net

Голова Сихівської районної адміністрації Ірина Маруняк наполягає: «Вирішення проблеми полягає у передачі будинків у комунальну власність на баланс ЛКП».

Голова Сихівської районної адміністрації Львова Ірина Маруняк повідомила сьогодні, 30 липня:

«У Сихівському районі 31 будинок перебуває на балансі БУ-4 КЕВ Львова. Незважаючи на те, що мешканці вчасно сплачують квартплату, БУ №4 своїх обов’язків з обслуговування не виконує.

Мешканці цих будинків неодноразово зверталися із проханнями відремонтувати дахи, інженерні мережі та сходові клітки, засклити вікна на них. Але жодні роботи не проводяться.

Ще одна проблема таких будинків – відсутність підготовки до опалювального сезону. Магістральні  мережі потребують капітального ремонту, але для цього немає коштів. 

Крім того, ці будинки мають велику заборгованість. До прикладу, за обслуговування ліфтів борг БУ №4 складає 135 тисяч гривень.

Ми зверталися з листами до управління КЕВ та військової прокуратури. Вирішення проблеми полягає у передачі будинків у комунальну власність на баланс ЛКП».

Це повідомлення передали сьогодні, 30 липня, «Щоденному Львову», в прес-службі міської ради, де також розповіли: «Загалом у Львові є 99 будинків, які перебувають на балансі БУ-4 КЕВ Львова».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів