300 львівських десантників отримали по 10 днів відпустки. Три з них уже проведено в дорозі? (відео)

12:05 14 грудня 2014 р.

Фото до новини


Фото: Ю. Сіваков / vgolos.com.ua

Військові 80-ї аеромобільної бригади добиралися додому товарними вагонами.


Відео: «Телеканал новин «24»

Зі зони бойових дій повернулися до місця своєї постійної дислокації – Львова – 300 десантників 80-ї аеромобільної бригади. Під стінами військової частини їх зустрічали рідні.

Та, попри радість, родичів переповнює і невдоволення. Адже десантників везли потягом додому майже 3 доби. Військові до Львова добиралися товарними вагонами.

Своїх героїв рідні, близькі і львів'яни зустрічають зі слізьми на очах. У зоні бойових дій вони пробули 4 місяці. Обороняли кордон поблизу Луганська.

Військовим дали 10 днів відпустки. От тільки чи додадуть три дні, враховуючи важке добирання, самі десантники поки що не знають.

Про це повідомив сьогодні, 14 грудня, «Телеканал новин «24».

Як інформував «ЩЛ», декілька тисяч львів'ян дочекалися повернення десантників 80-ї аеромобільної бригади з передової, які майже три доби добиралися додому з передової й просили журналістів повідомити громадськості, що їх «маринували» на Полтавщині. Боєць героїчної 80-ї аеромобільної бригади повідомив у п’ятницю: «Нас, як скотину тягають по Україні. З вагонів не випускають, немає води і їжі».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів