$30 млн пропонують німецькі детективи за імена тих, хто збив малайзійський Боїнг

16:59 17 вересня 2014 р.

Фото до новини


Фото: Reuters

Німецьке детективне агентство Wifka пропонує винагороду у розмірі 30 млн доларів за інформацію про те, хто несе відповідальність за падіння 17 липня на сході України малазійського пасажирського літака МН17.

Про це повідомляється на офіційному сайті детективного бюро, яке знаходиться у німецькому місті Бад Швартау (федеральна земля Шлезвіг-Гольштейн), передає власний кореспондент Укрінформу в ФРН, інформує кореспондент Укрінформу у ФРН.

«Wifka отримало завдання з’ясувати обставини збиття пасажирського літака МН17 «Малазійських авіаліній». Замовники надали у розпорядження 30 млн доларів у якості винагороди за відомості про цей злочин та можливі докази», - йдеться у повідомленні.

Конкретно детективів цікавить, хто надав наказ збити малазійський «Боїнг» і хто брав в цьому безпосередню участь, що сталося пізніше з цими людьми, яка зброя була застосована і хто покриває цей злочин.

Імена замовників розслідування не розголошуються. За даними детективного агентства, 30 млн доларів вже знаходяться на спеціальному банківському рахунку в Цюріху (Швейцарія). «Гроші можуть бути виплачені в Цюріху або за бажанням в іншому місці», - йдеться у повідомленні. Крім того, зазначається далі, замовники готові забезпечити інформаторам нову ідентичність.

Читайте також: США: Розслідування катастрофи Боїнга залишає багато питань до Росії

У свою чергу, Wifka радить потенційним інформаторам дотримуватися максимальної обережності, зокрема не повідомляти важливу інформацію в електронному листі чи по телефону, а, наприклад, тримати контакт через адвокатів.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів