29-30 серпня зі 17.00 до 19.00 у Львові біля пам’ятника королю Данилу збиратимуть необхідне фронтовикам

17:40 28 серпня 2014 р.

Фото до новини


Фото: facebook.com/lluchkevych?fref=nf

Про це повідомляє в четвер громадський активіст Любов Возняк.

Громадський активіст Любов Возняк повідомляє в четвер що завтра, 29 серпня, біля пам’ятника королю Данилу на площі Галицькій у Львові збиратимуть фронтовикам цвяхи, молоки, пили, гайкові ключі й викрутки, а 30-го, в суботу, – сухофрукти, шоколад і сигарети. Волонтер також пише:

«Дорогі друзі, сьогодні велике свято, Успіння Богородиці! І хоч, як звикло, в четвер є збірки – сьогодні не буде, бо день святий, тре святкувати і шанувати, але на завтра несіть цвяхи, молотки, пили. Дуже прошу, бо хлопці просили!».

Окрім того, Любов Возняк повідомляє, що волонтери впродовж планують закупити впродовж трьох днів 300 пар гумових чобіт та дощові костюми для бійців четвертого батальйону 24-ї окремої Залізної механізованої бригади імені данила Галицького. Активіст додає: «Є ще інші потреби – але хоч би на це зібрати. Так, війна, найсправжнісінька, але від ойків і ахів діла не буде.

Воють наші друзі, брати, чоловіки.

Вони – ті, хто тримають лінію вогню. Ми – ті хто можуть реально допомогти, і то дуже суттєво.

У холоді й голоді солдат довго не провоює, в магазин вони точно не мають можливості піти. Залишається одне – організовано збирати й передавати.

Оце і є наша робота – не волонтерів, а всіх українців, які - за Єдину Україну. І споряджати хлопців – це наша спільна справа, а не групки людей.

Війна стосується кожного, тому допомагати має кожен!

Завтра – збір біля пам’ятника королю Данилу (на площі галицькій у Львові з 17.00 -0 до 19.00. – «ЩЛ»), принесіть речі, пожертвуйте гроші.

Підіть до церкви – помоліться. Бо зараз – найважче».

Любов Возняк написала це сьогодні, 28 серпня, на своїй сторінці в інтернет-мережі «Facebook».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів