26 травня у Львові відзначатимуть День прикордонника

22:44 25 травня 2016 р.

Фото до новини


Фото: dzvin.org

Перед Ратушею на площі Ринок представлять з 9:00 до 14:00 автомобільну техніку, яка знаходиться на озброєнні Державної прикордонної служби України.

«Завтра, 26 травня, у Львові відзначатимуть День прикордонника України, з нагоди чого представлять автомобільну техніку прикордонної служби України та відбудеться урочиста академія з нагоди Дня прикордонника», – повідомили сьогодні, 25 травня, «Щоденному Львову» в прес-службі міськради, де також розповіли подробиці:

«На площі Ринок, перед міською Ратушею, з 9:00 до 14:00 представлять автомобільну техніку, яка знаходиться на озброєнні Державної прикордонної служби України. Презентуватимуть бойові броньовані вантажівки та легкові бойові автомобілі.

«Ці взірці автомобільної техніки прикордонники використовують під час охорони Державного кордону України і під час виконання завдань в зоні проведення антитерористичної операції», – зазначив помічник начальника регіонального управління з питань взаємодії зі ЗМІ – підполковник Володимир Шеремет.

Також у Львівському академічному театрі опери та балету імені Соломії Крушельницької на проспекті Свободи, 28 відбудеться урочиста академія з нагоди Дня прикордонника України».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів