26 серпня на Львівщині загинули внаслідок ДТП троє людей

10:38 27 серпня 2014 р.

Фото до новини


Фото: sai.gov.ua

Про це повідомили в середу в департаменті з питань цивільного захисту облдержадміністрації.

26 серпня близько 9.00 на автодорозі Львів-Тернопіль (траса Львів-Кіровоград-Знам’янка) біля села Куровичі Золочівського району сталося зіткнення рейсового автобусу «Богдан», який слідував за маршрутом Тернопіль –Львів, та легкового автомобіля «Renault 19». На час аварії в рейсовому автобусі перебувало 17 осіб (водій та пасажири), в легковому автомобілі – 4 особи.

Унаслідок ДТП 2 (дві) особи з легкового автомобіля, з них одна дитина, загинули на місці події (Мар’яна Ф., 1987 року народження, та Христина Ф., 2012 року народження, жителі м. Львова), а 2 особи з травмами середнього ступеня важкості були госпіталізовані до травматологічного відділення Золочівської ЦРЛ, а саме:

– водій легкового автомобіля Віктор Л., 1977 року народження, житель м. Львова, стан на 6.00 27 серпня – середньої важкості;

– пасажирка легкового автомобіля Лариса Ф., 1954 року народження, жителька м. Калуш, стан на 6.00 27 серпня – середньої важкості.  

Постраждалих з рейсового автобусу немає. Силами аварійно-рятувальних підрозділів  ГУ ДСНС України у Львівський області за допомогою спеціалізованого обладнання проводились роботи з вивільнення постраждалих з легкового автомобіля. Перерви руху автомобільного транспорту не було. Причини ДТП – з’ясовуються. Проводиться дослідча перевірка.

Також 26 серпня, але о 16.35 в селі Гамаліївка Пустомитівського району на автодорозі Київ-Чоп сталося зіткнення двох легкових автомобілів «ВАЗ 2109» та «Chery Tiggo». Внаслідок ДТП отримали травми різного ступеню важкості 5 (п’ять) осіб – водії та пасажири легкових автомобілів (серед них двоє дітей (3 роки та 12 років).

Постраждалі були доправлені до комунальної міської клінічної лікарні швидкої медичної допомоги м. Львова – 3 особи (дорослі) та до Львівської міської дитячої лікарні – 2 особи (діти). Після надання необхідної медичної допомоги 3 особи (дорослі) відпущені додому.

Перерви руху автомобільного транспорту не було. Причини ДТП – з’ясовуються.

Також 26 серпня, але близько 17.00 в селі Дубина Сколівського району на автодорозі Київ – Чоп сталося зіткнення великовантажного автомобіля «Volvo» та легкового автомобіля «ВАЗ-21112». Внаслідок ДТП водій «ВАЗ-21112»  Богдан М., 1953 року народження, житель с. Підгородці Сколівського району отримав важкі травми та помер в лікарні, а пасажирка легкового автомобіля Марія М., 1953 року народження, з травмами середнього ступеню важкості була госпіталізована до Сколівської ЦРЛ.

Перерви руху автомобільного транспорту не було. Причини ДТП – з’ясовуються. Проводиться дослідча перевірка.

Про це повідомили в середу в департаменті з питань цивільного захисту облдержадміністрації.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів