26-27 квітня в’їзд у пішохідну зону Львова обмежать болардами (відео)

13:23 23 квітня 2014 р.

Фото до новини


Фото: lvivpost.net

Як повідомляє в середу прес-служба міської ради, біля них чергуватимуть працівники ДАІ та ЛКП.


Відео: lvivadm

Прес-служба міської ради попереджає в середу, що 26-27 квітня з 10:00 до 20:00 в’їзд приватного транспорту в пішохідну зону в центрі Львова обмежать працюватимуть боларди. Наразі – в тестовому режимі.

Встановлять їх на вулицях Руській, Беринди й Братів Рогатинців. А не пропускатимуть вони приватний транспорт у пішохідну зону, обмежену вулицями Валовою й Підвальною, площею Данила Галицького, вулицею Гавришкевича, площею Ярослава Осмомисла, частково вулицями Театральною й Вірменською, проспектом Свободи й площею Міцкевича. Туди зможуть в’їжджати лише трамваї, спецтехніка, карети швидкої допомоги.

Щоправда, мешканці пішохідної зони можуть за нагальної потреби чи з вантажем в’їжджати до неї на 15 хвилин за спеціальними перепустками, виданими Галицькою районною адміністрацією, але – без права паркування

Біля болардів чергуватимуть працівники ЛКП «Львівавтодор» і ДАІ, які координуватимуть пропуск приватних авто, передаючи інформацію на диспетчерський пульт. У центральній частині міста встановлять інформаційні таблички про роботу болардів та обмежений в’їзд на територію пішохідної зони.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів