24-та механізована бригада зі Львівщини відзначила річницю свого створення (відео, оновлено)

19:00 29 липня 2016 р.

Фото до новини


Фото: dyvys.info

20 військовослужбовців були відзначені грамотами та цінними подарунками Львівської обласної ради за зразкову військову дисципліну, сумлінне виконання службового обов'язку, виявлені вірність, мужність і героїзм під час проведення антитерористичної операції на території Луганської та Донецької областей.

«У п’ятницю, 29 червня, 24-та окрема механізована бригада (з Яворова на Львівщині. – «ЩЛ»), яку ще називають «Залізною», відзначила 98-му річницю з дня створення повідомили сьогодні, 29 липня, в прес-службі Львівської обласної державної адміністрації, де також розповіли подробиці:

«З нагоди свята найкращих військовослужбовців нагородили відзнаками, грамотами, подяками та цінними подарунками. Зокрема, за мужність та відвагу, проявлені під час виконання військового обов’язку в зоні проведення антитерористичної операції та з нагоди річниці з часу створення офіцерів та солдатів бригади нагородили годинниками «Від голови облдержадміністрації».

24-та окрема механізована бригада найдовше знаходилась у зоні проведення АТО – загалом два роки та три місяці, жодного разу не покидаючи бойових позицій. Спочатку підрозділи бригади прикривали смугу шириною до 150 кілометрів на території Сумської, Чернігівської та Полтавської областей, потім займали блок-пости поблизу міста Старобільськ, брали участь у бойових діях поблизу міст Кремінна та Рубіжне, Ямпіль, брали участь у визволенні Слов’янська та Лисичанська, боях поблизу міста Сіверськ. За час проведення АТО Залізна бригада втратила понад сто героїв».

Раніше в прес-службі Львівської обласної ради розповіли: «У п’ятницю, 29 липня, делегація від Львівської обласної ради взяла участь в урочистих заходах з нагоди відзначення 98-ї річниці створення 24-ої окремої механізованої бригади (з Яворова на Львівщині. – «ЩЛ»). Під час виступу депутат обласної ради Уляна Дорош подякувала усім військовослужбовцям, які виконували свій обов’язок по захисту територіальної цілісності та суверенітету в зоні проведення антитерористичної операції на сході України, і побажала усім якнайшвидшої перемоги над російським агресором. Опісля 20 військовослужбовців 24-ї окремої механізованої бригади були відзначені грамотами та цінними подарунками Львівської обласної ради за зразкову військову дисципліну, сумлінне виконання службового обов'язку, виявлені вірність, мужність і героїзм під час проведення антитерористичної операції на території Луганської та Донецької областей».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів