24-та бригада зі Львівщини продовжує втрачати бійців

10:15 28 травня 2018 р.

Фото до новини


Фото: facebook.com/oksana.trapezun

Бронегрупа українських військових потрапила в засідку на Горлівському напрямку.

Волонтер Оксана Трапезун повідомила на своїй сторінці в інтернет-мережі «Facebook», що 24-та окрема механізована бригада імені короля Данила з Яворова на Львівщині знову зазнала втрат: «За зведеннями штабу ООС, ввечері 26 травня, близько 20-ї години, бронегрупа об’єднаних сил на БМП, яка патрулювала визначений район між опорними пунктами на Горлівському напрямку, потрапила в засідку. Після короткого вогневого зіткнення, за підтримки вогнем зі сусідніх опорних пунктів, диверсійно-розвідувальну групу окупантів було знищено».

Однак при цьому зазнали смертельних поранень бійці 24-ї бригади Віктор Ферлієвич 1994 року народження зі села Конятин у Путильському районі Чернівецької області та Ярослав Дашкевич 1995 року народження зі села Синарна в Оратівському районі Вінницької області. Вічна слава Героям!

Як інформував «ЩЛ», 22 травня під час виконання бойового завдання в районі селища Зайцевого загинув молодший сержант з 24-ї окремої механізованої бригади імені короля Данила Богдан Олександрович Коломієць. 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів