21 червня у Львові вмикатимуть сирени

13:20 20 червня 2017 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівської облдержадміністрації

Львів’ян просять зберігати спокій.

У Львівській міськраді повідомили сьогодні, 20 червня: «Завтра, 21 червня, з 14.50 до 15.00 проводитимуть навчальне оповіщення населення Львова та області з увімкненням електричних сирен та передачі мовної інформації. Мета увімкнення засобів оповіщення – навчальна, тому практичні заходи відпрацьовуватися не будуть, тож мешканців просять зберігати спокій. Також для визначення рівня озвучення звуковими сигналами території Львова проводитимуть електронне опитування мешканців».

Як повідомляє управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення ЛМР, уривчасте звучання електричних сирен означає сигнал цивільного захисту «Увага всім». «Почувши його, негайно увімкніть радіо, радіотрансляційні і телевізійні приймачі для прослуховування екстрених повідомлень департаменту з питань цивільного захисту Львівської облдержадміністрації», – зазначають в управлінні.

«Для визначення рівня озвучення звуковими сигналами території Львова, проводитимуть електронне опитування мешканців міста: достатньо з комп’ютера, ноутбука, планшета або смартфона перейти в мережі Інтернет за посиланням на опитування та відповісти на декілька нескладних запитань. Доступ за посиланням для опитування буде актуальним у період з 15.00-ї години 21 червня до 24-ї години 22 червня поточного року», – поінформували також сьогодні, 20 червня, в прес-службі Львівської міськради.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів