21 бригада «Львівобленерго» повертає струм 69 населеним пунктам

12:45 22 травня 2017 р.

У ніч на понеділок, 22 травня, пошкодження в електромережах були зафіксовані в Буському, Камʼянка-Бузькому, Пустомитівському, Перемишлянському та Стрийському районах.

В облдержадміністрації повідомили сьогодні, 22 травня, що вчора внаслідок проходження грозового фронту на Львівщині були пошкоджено 18 повітряних ліній – 14 повністю, а чотири – частково, що призвело до знеструмлення 250 трансформаторних підстанцій. Відповідно без електропостачання залишилися 69 населених пунктів в одинадцяти районах області – 46 повністю, а 23 – частково, а також деякі вулиці у Львові.

Як уточнив т.в.о. директора департаменту з питань цивільного захисту Львівської облдержадміністрації Олександр Харчук, негода тимчасово знеструмила села у Дрогобицькому, Бродівському, Городоцькому, Жовківському, Жидачівському, Миколаївському, Радехівському, Старосамбірському, Сокальському, Самбірському та Яворівському районах. Упродовж 21 травня вісім бригад ПАТ «Львівобленерго» у складі 57 осіб та 14 одиниць техніки відновили електропостачання у 32 населених пунктах.

Крім того, у ніч на понеділок, 22 травня, пошкодження в електромережах були зафіксовані в Буському, Камʼянка-Бузькому, Пустомитівському, Перемишлянському та Стрийському районах. Станом на 10:00понеділка, 22 травня без електропостачання залишалися 69 населених пунктів області – 39 повністю, а 30 – частково.

Про це повідомили сьогодні, 22 травня, в прес-службі Львівської обласної державної адміністрації, де також запевнили: «Відновлює енергопостачання 21 бригада ПАТ «Львівобленерго» у складі 132 осіб та 27 одиниць техніки. Роботи тривають у посиленому режимі».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів