2017-й має стати роком відновлення мостів, – Мінінфраструктури

14:00 31 серпня 2016 р.

Фото до новини


Фото: meta.ua

Міністр інфраструктури Володимир Омелян повідомив у середу: «У нас у дуже поганому стані знаходяться мости і є ситуації, коли падіння або руйнація одного мосту відрізає фактично одну область від іншої. Я це бачив у західній Україні, така ж ситуація й на сході».

Міністр інфраструктури України Володимир Омелян запевнив сьогодні, 31 серпня, під час засідання уряду 31 серпня 2016 року:
«Міністерство інфраструктури має послідовну політику. Ми йдемо крок за кроком як у минулому, так і у цьому році, до реалізації стратегічних завдань. Безперечно, ключові речі – це прийняття пакета законів у Верховній Раді.
Саме схвалення Закону про створення Дорожнього фонду дасть можливість прийти до планованого та ритмічного розвитку галузі. Це – затвердження правил гри на ринку, це - початок дорожніх робіт вже з перших теплих днів.
Другий важливий аспект, на якому я хотів би наголосити: у Верховній Раді перебуває понад 10 законопроектів, що є ключовими для інфраструктурної сфери. Хотів би звернутися до Вас з ініціативою провести на майданчику Верховної Ради День інфраструктури, бо це не просто закони – це правила гри, які дозволять західним інвесторам повірити в Україну і принести десятки мільярдів інвестицій в нашу економіку.
Третє – ініціатива міністерства та Укравтодору. У нас у дуже поганому стані знаходяться мости і є ситуації, коли падіння або руйнація одного мосту відрізає фактично одну область від іншої. Я це бачив в західній Україні, та сама ситуація і на сході. Я прошу Вашої підтримки у тому, щоб оголосити наступний рік роком відновлення мостів, і ми розробили окрему програму під це, оскільки це дійсно кричуща проблема».
Окремо Володимир Омелян зупинився на проблемах із дорогами в Миколаївській області: «Там ситуація дійсно трагічна. Я був двічі у цій області, ми виїжджали спільно з керівництвом Укравтодору. Там відбулося дуже дивне зрощення політикуму з криміналітетом, який фактично блокує нормальне проведення тендерів. Таке в жодній іншій області я не бачив. Я хотів би подякувати народним депутатам і голові облради, котрі активно включилися в процес. Я сподіваюся, ми врегулюємо процес і дорога цього року буде зроблена».
Про це повідомили сьогодні, 31 серпня, на сайті «Урядового порталу».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів