20 військових 24-ї механізованої бригади з Львівщини відійшли від кордону до Запоріжжя

11:04 30 липня 2014 р.

військовослужбовці 24-ї окремої механізованої бригади з Львівщини на навчаннях

військовослужбовці 24-ї окремої механізованої бригади з Львівщини на навчаннях
Фото: kolomyya.org

Про це повідомив у середу голова громадської організації Громадянська ініціатива «Права справа» Дмитро Снєгирьов.

«Щоденний Львів» цитував учора, 29 липня, повідомлення заступника Запорізького обласного військового комісара Михайла Логвинова, що 21 військовослужбовець із 24-ої механізованої бригади зі Львівщини відійшли від кордону до Запоріжжя. Натомість голова громадської організації Громадянська ініціатива «Права справа» Дмитро Снєгирьов повідомив у середу, що 20 бійців заблокованої на кордоні 24-ї бригади «своїм ходом» дісталися до міста Запоріжжя й зараз їм надається психологічна та медична допомога.  За його словами, цю інформацію підтвердили і речники АТО, але вони не пояснили, як саме бійці заблокованої бригади дісталися до Запоріжжя.

«Ситуація із заблокованими на кордоні 24-ю, 72-ю та 79-ю бригадами залишається більш ніж критичною. Хочеться запитати у міністра Гелетея, а де обіцяна Народу України і Президенту деблокада цих частин, які вже 15 день у надскладних умовах постійних обстрілів чекають на підкріплення?», – сказав Снєгирьов. Він також здивувався, як бійці 24-ї бригади подолали майже 450 км.

«Невже лінія контролю сил АТО вже поблизу міста Запоріжжя. Що це за марш-кидок? І що означає «своїм ходом» дісталися, як висловився один із речників АТО? Вони що пішки йшли? Честь і хвала воїнам які продемонстрували надлюдські здібності і подолали такий шлях. Вони продемонстрували надможливості фізичного і морального духу. Виникає питання, а може тоді скоро бійці заблокованих 72-ї і 79-ї теж відійдуть десь під Київ?», – сказав Дмитро Снєгирьов.

Усе це голова громадської організації Громадянська ініціатива «Права справа» Дмитро Снєгирьов повідомив сьогодні, 30 липня, агенції «Гал-інфо».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів