2 грудня у Львові радитимуться прикордонники п’яти країн

14:12 30 листопада 2015 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки Західного регіонального управління Державної прикордонної служби України в інтернет-мережі «Facebook»

Перша спільна зустріч керівників прикордонних відомств України та сусідніх країн-членів ЄС відбудеться в середу в дзеркальній залі Львівського національного академічного театру опери та балету імені Соломії Крушельницької.

«У середу, 2 грудня 2015 року, в дзеркальній залі Львівського національного академічного театру опери та балету імені Соломії Крушельницької відбудеться Перша спільна зустріч керівників прикордонних відомств України та сусідніх країн-членів ЄС. У заході візьмуть участь голова Державної прикордонної служби України генерал-полковник Віктор Назаренко, та керівники прикордонник відомств Республіки Польща, Словацької Республіки, Угорщини, Румунії», – повідомили сьогодні, 30 листопада, у Західному регіональному управлінні Державної прикордонної служби України, де також поінформували:

«Сторони, зокрема, планують обговорити виклики і загрози безпеці спільного кордону України та Європейського Союзу, а також питання спрощення руху осіб і товарів через спільний кордон. З огляду на міграційну кризу в Європі та необхідність значного посилення контролю на східній та південній ділянках українського кордону, окрему увагу учасники зустрічі приділять безпековій ситуації.

За результатом зустрічі сторони підпишуть комюніке. Прес-конференція керівників прикордонник відомств п`яти країн розпочнеться орієнтовно о 13.00 в дзеркальній залі Львівського національного академічного театру опери та балету на проспекті Свободи (№28) у Львові».

Про це повідомили сьогодні, 30 листопада, на сторінці Західного регіонального управління державної прикордонної служби України в інтернет-мережі «Facebook».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів