18 відеокамер відстежують порядок на Личаківському цвинтарі у Львові

10:40 1 березня 2017 р.

Директор музею-заповідника Михайло Нагай запевнив: «Діємо на випередження зловмисних дій».

Директор львівського комунального підприємства «Музей-заповідник «Личаківський цвинтар» Михайло Нагай повідомив сьогодні, 1 березня: «Камери внутрішнього відеоспостереження встановлювалися й давніше, зараз плануємо, щоб їх кількість зросла до 22 відеокамер по всій території цвинтаря. На сьогоднішній день є 18 камер, які сходяться в один центр, тому охорона кладовища відстежує порядок, дивлячись на екрани».

Михайло Нагай також розповів: «У 2014-2016 роках завдяки камерам внутрішнього спостереження було спіймано ряд зловмисників, які намагались вкрасти металеві, бронзові предмети та речі з кольорових металів з території кладовища. Відбулися більше 10 затримань, багато судів, у результаті чого більшість зловмисників понесли кримінальну відповідальність у вигляді позбавлення волі».

Директор музею-заповідника також поінформував: «Остання така протиправна дія була у 2016 році, коли крадій виносив зелені насадження з території Личаківського цвинтаря».

Отож, зараз ми діємо на випередження зловмисних дій, особливо на території Меморіалу львівських орлят – польського військового цвинтаря, який теж є частиною Личаківського кладовища».

Про це повідомляється сьогодні, 1 березня, в прес-службі Львівської міськради.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів