16 поранених бійців прилетіли до Львова з Харкова

13:45 20 січня 2017 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки спільноти «Волонтерська сотня. Львів» в інтернет-мережі «Facebook»

Наразі пацієнтам Військово-медичного клінічного центру Західного регіону потрібні лише кисломолочні продукти: йогурти та кефіри низької жирності.

Учора, 19 січня, до Львова прилетіли з Харкова на літаку 16 поранених бійців, яких, відтак, лікуватимуть у Військово-медичному клінічному центрі Західного регіону. Волонтери запевнили, що наразі цим пацієнтам потрібні лише кисломолочні продукти: йогурти та кефіри низької жирності. Про це повідомили сьогодні, 20 січня, в прес-службі Львівської обласної ради, де також поінформували: «Охочих допомогти солдатам матеріально або духовно просять з’ясовувати деталі за телефоном: 096 55 91 689».

Натомість на сторінці спільноти «Волонтерська сотня. Львів» в інтернет-мережі «Facebook» опублікували фото з військового госпіталю й розповіли: «Прибув борт з Харкова. Є важкі і дуже важкі. Щоб менше слів: зі 16 осіб лише три по хворобі, решта – вогнепальні поранення».

«Тяжкопоранених бійців спеціальним літаком перевезли до Львівського госпіталю. Серед них – п'ятеро важких пацієнтів. Поранення – осколкові та мінно-вибухові. Бійці зазнали ушкоджень близько двох тижнів тому у різних боях на півночі Донбасу. У Львові поранених вилікують. Там же вони пройдуть курс реабілітації», – поінформували сьогодні, 20 січня, в «Телевізійній службі новин» каналу «1+1». Подробиці – в її відеосюжеті:

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів