15-29 лютого на Львівщині проведуть соціальну акцію «Квартира під охорону-2016»

14:54 11 лютого 2016 р.

Фото до новини


Фото: olx.ua

Підрозділи поліції охорони зможуть взяти під охорону квартиру або будинок за половину вартості монтажних послуг.

«За дорученням Національної поліції України та з метою посилення захисту майна громадян і протидії квартирним крадіжкам з 15 до 29 лютого 2016 року Поліція охорони спільно з територіальними органами НПУ проводить зимову соціальну всеукраїнську акцію «Квартира під охорону-2016», – повідомили сьогодні, 11 лютого, в прес-службі Львівського обласного управління Національної поліції, де також розповіли подробиці:

«У зазначений період підрозділи поліції охорони зможуть взяти під охорону квартиру або будинок за половину вартості монтажних послуг, а точніше – ви сплачуєте вартість охоронного обладнання, а монтажні роботи з обладнання помешкання сигналізацією фахівці підрозділів поліції охорони виконують за половину їх вартості. Крім того, учасникам антитерористичної операції на Сході України Поліція охорони пропонує встановити охоронну сигналізацію у помешканні з 75-тивідсотковою знижкою на монтажні роботи.

Сьогодні злодії стають дедалі досвідченішими та винахідливішими, тому від несанкціонованого проникнення оселю на 100% не захищають ні надійні замки, ні надсучасні броньовані двері чи ґрати на вікнах. Натомість, як показує досвід, вже один тільки факт наявності в будинку охоронної сигналізації змушує багатьох квартирних злодіїв відмовитись від скоєння злочину.

Варто зазначити, що охорону об’єктів та квартир на території держави здійснюють 674 наряди груп затримання ПО. З допомогою 54 пунктів централізованого спостереження (ПЦС) охороняється більше 118 тисяч об’єктів усіх форм власності і близько 165 тисяч квартир, приватних будинків та інших приміщень з особистим майном громадян.

За 2015 рік під охорону ПО було залучено більше 26 тисяч помешкань громадян. У 2016 році, на виконання рішення керівництва Національної поліції України, по всій території України знову буде діяти соціальна акція «Квартира під охорону» – з 15 до 29 лютого 2016 року.

У цей період підрозділи Поліції охорони проводитимуть встановлення засобів охоронної сигналізації у квартирах громадян з підключенням на пульт централізованої охорони. За умовами акції, в зазначений період громадяни сплачуватимуть вартість охоронного обладнання, а монтажні роботи з обладнання помешкання сигналізацією фахівці підрозділів ПО виконають лише за половину їх вартості.

Для прийому, обробки та контролю відпрацювання звернень працюєКонтактно-інформаційний центр Центру систем безпеки поліції охорони. Усі звернення фіксуються та обробляються за допомогою технічних засобів у напівавтоматичному режимі. Це дає змогу в будь-який момент контролювати стан виконання заявки.

Після виконання монтажних робіт та укладання договору на охорону власність громадян гарантовано перебуватиме під захистом увесь обумовлений термін. У разі спроби зловмисників проникнути до помешкання, на пульт поліції охорони надійде сигнал «Тривога» й мобільна група добре підготовлених та належно озброєних міліціонерів охорони прибуде на місце події за кілька хвилин, щоб завадити зловмисникам заволодіти майном, яке перебуває під охороною».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів