14 аварійних бригад «Львівобленерго» продовжують ліквідовувати наслідки негоди

10:48 24 липня 2017 р.

В облдержадміністрації запевнили: «Роботи з відновлення енергопостачання у постраждалих від негоди населених пунктах Львівщини тривають».

У Львівській облдержадміністрації повідомили в понеділок: Станом на восьму годину 24 липня тимчасово залишаються знеструмленими 35 населених пунктів (21 – повністю, а 14 – частково) та окремі вулиці у Бориславі та Винниках. У другій половині доби 23 липня та в ніч на 24 липня внаслідок несприятливих погодних умов (проходження грозового фронту з дощем та поривами вітру) через пошкодження в лініях електромереж були тимчасово знеструмлені 135 трансформаторних підстанцій на території п’яти районів області (Жовківського, Золочівського, Турківського, Яворівського та Бродівського), а також 2 міст обласного значення.

«Як повідомив т.в.о директора департаменту з питань цивільного захисту Львівської облдержадміністрації Олександр Харчук, до відновлення електропостачання залучено 14 аварійних бригад ПАТ «Львівобленерго» у складі 61 осіб та 16 одиниць техніки. Завершення відновлювальних робіт заплановано упродовж  дня 24 липня», – поінформували також у прес-службі Львівської обласної державної адміністрації.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів