12 вересня розпочне курсувати через Львів нічний експрес «Харків-Мукачеве»

15:18 4 вересня 2015 р.

Фото до новини


Фото: pravda.com.ua

Потяг здійснюватиме зупинки на станціях Полтава-Київська, Київ, Коростень, Новоград-Волинський, Шепетівка, Здолбунів-Пасажирський, Дубно, Броди, Львів, Стрий, Славське, Воловець, Свалява.

З 12 вересня розпочне курсування новий швидкісний поїзд категорії «нічний експрес» №113/114 «Харків-Мукачеве» формування Південної залізниці. Поїзд відправлятиметься через день: з Харкова – по парних, з Мукачевого – по непарних датах.

У перший рейс він вирушить із Харкова 12 вересня о 19:05 і прибуде до Мукачевого наступного дня о 12:41. У зворотному напрямку поїзд відправлятиметься з 13 вересня о 13:55 та прибуватиме до Харкова о 07:15 наступного ранку.

Поїзд здійснюватиме зупинки на станціях Полтава-Київська, Київ, Коростень, Новоград-Волинський, Шепетівка, Здолбунів-Пасажирський, Дубно, Броди, Львів, Стрий, Славське, Воловець, Свалява. У складі поїзда – купейні та вагони класу люкс. 

Попередній продаж квитків на поїзд №113/114 Харків – Мукачеве відкрито. Наразі пасажирам запропоновано майже 13 тисяч місць в обох напрямках.

Інформацію про наявність вільних місць у поїздах, вартість проїзду, час відправлення поїзда та маршрут його курсування можна переглянути у будь-який час за допомогою онлайн-системи http://booking.uz.gov.ua.

Про це повідомили сьогодні, 4 вересня, в прес-центрі Укрзалізниці.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

 

новобудови Львів