12 березня у Львові тимчасово змінять маршрут трамвая №6

19:05 6 березня 2015 р.

Фото до новини


Фото: look.com.ua

Як повідомили в п’ятницю «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, з 12 березня трамваї №6 курсуватимуть вулицями Чернівецькою, Городоцькою, Хмельницького, Замарстинівською й Торф’яною.

У прес-службі міської ради розповіли сьогодні, 6 березня, «Щоденному Львову»:

«Як повідомив директор ЛКП «Львівавтодор» Олег Береза, з 12 березня на ремонт планують закрити частину вулиці Промислової на ділянці від вулиці Волинської до вулиці  Хмельницького. За словами Олега Берези, наступним етапом буде закриття вулиці Хмельницького на ділянці від вулиці Донецької до вулиці Гайдамацької, а потім на ремонт закриють і вулиці Гайдмацьку.

На вулиці Гайдаміцькій буде замінено і каналізаційний колектор. Олег Береза розповів також:

«Вулиці ремонтуємо в рамках співпраці з ЄБРР. Буде виконаний капітальний ремонт дорожнього покриття, хідників, влаштовано зовнішнє освітлення.

Плануємо виконати роботи впродовж семи місяців. Це останні лоти в рамках проекту з ЄБРР щодо відновлення дорожньої інфраструктури вздовж 2-го та 6-го трамвайних маршрутів. Вартість робіт складає 4 млн євро».

Як повідомили в управлінні транспорту та зв’язку ЛМР, на час ремонту будуть внесені зміни у рух трамвайного маршруту №6. Так, з 12 березня трамваї №6 курсуватимуть вулицями Чернівецькою, Городоцькою, Хмельницького, Замарстинівською й Торф’яною.

Львівська міська рада просить вибачити за тимчасові незручності, пов’язані з проведенням ремонтних робіт.

Як інформував «ЩЛ», 12 березня у Львові планують закрити на ремонт частину вулиці Промислової.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів