12-14 листопада у Львові ремонтуватимуть Сихівський міст

12:52 10 листопада 2014 р.

Фото до новини


Фото: wikimapia.org

Як повідомили в понеділок «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, транспорт зможе оминати шляхопровід в обох напрямках.

У прес-службі міської ради повідомили в понеділок «Щоденному Львову», що 12-14 листопада ремонтуватимуть Сихівський міст. У повідомленні також конкретизують:

«Як повідомив директор ЛКП «Львівавтодор» Олег Береза, у межах будівництва трамвая на Сихів, роботи на Сихівському мості планують проводити упродовж найближчої середи-п’ятниці. Відтак, шляхопровід планують закрити для руху транспорту 12-14 листопада.

«Там виконуватимуть роботи з заміни каналізаційних мереж», – сказав Олег Береза. За його словами, після виконання зазначених робіт на ділянці від Санта-Барбари до моста залишиться тільки влаштувати плити та трамвайні рейки. «Погодили з банком, що використовуватимемо рейки австрійського виробництва», – сказав Олег Береза.

Як повідомили в підрядній компанії «Онур», транспорт зможе оминати шляхопровід в обох напрямках по вулицях: Липова Алея – Дністерська – Зелена  - Сихівська; Навроцького – Зелена – Сихівська; Луганська – Зелена – Сихівська; Хуторівка – Стрийська – Луганська. Планується, що шляхопровід закриють для проїзду у середу, 12 листопада, з 7:00 год. ранку.

Про рух громадського транспорту буде повідомлено додатково. Львівська міська рада просить вибачити за тимчасові незручності, пов’язані з виконанням необхідних робіт».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів