11 матросів-рятувальників чергуватимуть на водоймах Львівщини

15:05 22 травня 2017 р.

Фото до новини


Фото: ukurier.gov.ua

Фахівці Центральної рятувально-водолазної служби у Львівській області уже провели водолазне обстеження дна підводної акваторії семи пляжів.

У Львівській облдержадміністрації повідомили сьогодні, 22 травня: «1 червня у Львівській області офіційно розпочнеться купальний сезон. Упродовж весняних місяців водні об’єкти готували до відкриття сезону. До кінця травня відповідальні служби мають створити у межах підпорядкованих адміністративних територій не менше одного облаштованого місця масового відпочинку населення на водних об’єктах. З метою підготовки до купального сезону фахівці Центральної рятувально-водолазної служби у Львівській області уже провели водолазне обстеження дна підводної акваторії семи пляжів, підготували 11 матросів-рятувальників із складу служби для чергування в місцях масового відпочинку на водних об’єктах та провели інструктаж із надання долікарської допомоги».

«Попри роботу, що проводять  місцеві органи виконавчої влади спільно з власниками  та орендарями водних об’єктів, на водоймах Львівщини продовжують гинути люди. Зокрема, 20 травня було зафіксовано загибель на воді троє людей», – поінформували також в облдержадміністрації

«Характерними причинами загибелі стало купання в непристосованих для цього місцях та в нетверезому стані, а також нехтування правилами безпеки на воді, зокрема, купання у безлюдних місцях, що не дає можливості у разі небезпеки розраховувати на допомогу інших людей. Загалом, з початку року зафіксовано загибель на водоймах області сімох людей», – повідомили також сьогодні, 22 травня, в прес-службі Львівської облдержадміністрації.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів