11 і 13 квітня порядок на стадіонах «Арена Львів» та «Україна» забезпечуватимуть понад 400 міліціонерів

10:58 10 квітня 2015 р.

Фото до новини


Фото: mvs.gov.ua

Як повідомили в п’ятницю у прес-службі обласного управління МВС, понад 400 міліціонерів будуть забезпечувати охорону громадського порядку під час проведення у Львові футбольних матчів 11 та 13 квітня між ФК «Шахтар» (Донецьк) – «Чорноморець» (Одеса) та ФК «Карпати» (Львів) – «Ворскла» (Полтава).

У прес-службі (відділі зв’язків із громадськістю) обласного управління МВС повідомили сьогодні, 10 квітня:

«Понад 400 працівників міліції будуть забезпечувати охорону громадського порядку під час проведення у Львові футбольних матчів 11 та 13 квітня між ФК «Шахтар» (Донецьк) – «Чорноморець» (Одеса) та ФК «Карпати» (Львів) – «Ворскла» (Полтава). Футбольний матч між ФК «Шахтар» (Донецьк) – «Чорноморець» (Одеса) відбудеться 11 квітня на стадіоні «Арена-Львів». Охорону громадського порядку буде здійснювати понад 200 працівників міліції.

Львівська команда «Карпати» буде приймати гостей на стадіоні «Україна» 13 квітня. До охорони громадського порядку буде залучено майже 200 працівників міліції.

Охорону громадського порядку стадіонів і безпосередньо у чаші стадіонів нестимуть працівники міліції. До них можна звернутись у випадку, якщо ви стали очевидцем або жертвою злочину, побачили небезпечний або підозрілий предмет, або щось інше, що на вашу думку може загрожувати громадському спокою. Також можете звертатись на телефонну лінію 102».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів