1 жовтня у Києві, Львові та Одесі стартують конкурси й підготовка дільничних поліцейських, – МВС

22:28 29 серпня 2015 р.

Фото до новини


Фото: portal.lviv.ua

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков анонсував у суботу, що до кінця року плануються до атестації на нових дільничних поліцейських перші 600 осіб, загалом в Україні цієї категорії поліцейських буде близько 9 тисяч.

«1 жовтня у Києві, Львові та Одесі стартують конкурси та підготовка нових дільничних поліцейських» – повідомив сьогодні, 29 серпня, міністр внутрішніх справ Арсен Аваков За його словами, до кінця року плануються до атестації на нових дільничних поліцейських перші 600 осіб, загалом в Україні цієї категорії поліцейських буде близько 9 тисяч осіб.

«Конкурси стартують 1 жовтня у трьох містах – Київ, Львів, Одеса. Це будуть процедури, схожі на відбір патрульних, але зі своєю специфікою, новим, відмінним від старого, функціоналом взаємодії з новими поліцейськими дільницями. Тут не буде таких жорстких вікових обмежень, які були при наборі в патруль, але потрібно більше професійних поліцейських навичок», – повідомив також Аваков, ще й зазначивши, що базова заробітна плата нових дільничних становитиме 6 500 гривень.

Очільник МВС розповів про це в суботу в своєму блозі на сайті інтернет-видання «Українська правда».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів