1 вересня порядок на Львівщині забезпечуватимуть більше тисячі правоохоронців

14:14 31 серпня 2016 р.

Фото до новини


Фото: npu.gov.ua

Начальник сектору ювенальної превенції обласного управління поліції Віктор Новачук запевнив: «Зранку поліцейські наряди будуть максимально наближені до шкіл. Правоохоронці стежитимуть за тим, аби діти та їх батьки мали можливість відсвяткувати свято першого дзвоника максимально безпечно та комфортно».

«У День знань публічний порядок у Львові та області забезпечуватимуть більше тисячі правоохоронців», – запевнили сьогодні, 31 серпня, в прес-службі Львівського обласного управління Національної поліції, де також розповіли подробиці:
«Завтра, 1 вересня, у День знань працівники поліції відвідають кожну школу.  Правоохоронці стежитимуть за дотриманням Правил дорожнього руху як водіями так і пішоходами поблизу навчальних закладів, а також не допускатимуть хуліганських вчинків та провокацій під час урочистостей у День знань.
Начальник сектору ювенальної превенції Львівського обласного управління поліції, капітан поліції Віктор Новачук, розповів: «Зранку поліцейські наряди будуть максимально наближені до шкіл. Правоохоронці стежитимуть за тим, аби діти та їх батьки мали можливість відсвяткувати свято першого дзвоника максимально безпечно та комфортно. Після урочистостей поліцейські нагадають дітям та дорослим правила поведінки на дорогах та дадуть рекомендації щодо безпечного  перебування учнів у навчальних закладах».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів