1 -2 листопада у Львові покращать доїзд до міських кладовищ

11:50 30 жовтня 2014 р.

Фото до новини


Фото: varianty.net

Як повідомили в четвер «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, у зв’язку зі збільшенням пасажиропотоків до міських кладовищ у поминальний день та з метою покращення доїзду громадян до поховань своїх близьких і родичів, 1 та 2 листопада на 11-му тролейбусному маршруті курсуватиме на дві транспортні одиниці більше.

Як повідомили в четвер  «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, у зв’язку зі збільшенням пасажиропотоків до міських кладовищ у поминальний день та з метою покращення доїзду громадян до поховань своїх близьких і родичів, 1 та 2 листопада на 11-му тролейбусному маршруті курсуватиме на дві транспортні одиниці більше.

У прес-службі міської ради повідомили в четвер «Щоденному Львову», що, за інформацією управління транспорту та зв’язку ЛМР, у зв’язку зі збільшенням пасажиропотоків до міських кладовищ у поминальний день та з метою покращення доїзду громадян до поховань своїх близьких і родичів, 1 та 2 листопада на 11-му тролейбусному маршруті курсуватиме на дві транспортні одиниці більше. Нагадуючи, що тролейбус №11 курсує за маршрутом вул. Шота Руставелі – Сихівське кладовище, в в прес-службі ЛМР такж цитують заступника начальника управління транспорту та зв’язку ЛМР Ігоря Собенка:

«Також перевізнику, АТП-14630 скеровано листа з проханням продовжити 1-2 листопада автобусний маршрут № 38 від тублікарні до Сихівського кладовища. На два автобуси більше курсуватиме на маршруті №1003, який їде з пл.св.Теодора до Збиранки, відтак, мешканцям буде зручніше доїхати до Голосківського кладовища.

Буде посилена робота трамвайного маршруту №7, який курсує до Личаківського та Янівського кладовищ. За потреби, на цьому маршруті курсуватиме додатковий транспорт. Інформація про режим роботи транспортну на зазначених маршрутах буде розміщена в салонах тролейбусів та автобусів і на кінцевих зупинках тролейбусного маршруту № 11 та зазначених автобусних маршрутів».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів