Збірна України перемогла на юніорському чемпіонаті Європи з боксу у Львові

09:05 25 травня 2015 р.

Фото до новини


Фото: galsports.com

У фінальний день змагань наші спортсмени завоювали сім нагород і посіли перше місце у загальнокомандному заліку.

Збірна команда українських боксерів стала кращою на континенті за підсумками чемпіонату Європи серед юніорів, який завершився у Львові. У фінальний день змагань, 23 травня, наші спортсмени завоювали сім нагород та посіли перше місце у загальнокомандному заліку.

Із понад двох сотень спортсменів із 27-ми європейських країн українці зуміли вибороти чотири золоті й три срібні медалі, випередивши у турнірній таблиці команду Азербайджану (по дві золоті, срібні та бронзові нагороди) та Туреччини (по одному золоту й  сріблу та дві бронзи). У напружених та яскравих двобоях титул чемпіона Європи з боксу завоювали: Артем Дем'яненко (у ваговій категорії 48 кг.), Андрій Матяш (50 кг.), Іван Папакін (70 кг.) та Аркадій Карцан (80 кг.). Володарями срібних медалей цих європейських змагань стали Іван Козяр (54 кг.), Артем Лапін (63 кг.) та львів’янин Олександр Грицiв (понад 80 кг.).

Вітаємо Українську команду з яскравою перемогою! Детальніше ознайомитись із результатами можна за посиланням: /upload/users_files/1/upload/BOX-results%202015.zip

Чемпіонат Європи з боксу серед юніорів на Львівщині відбувався вперше. Юні боксери віком 15-16 років змагались у 13-ти вагових категоріях.

За час змагань проведено 200 двобоїв з тривалістю три раунди по дві хвилини. Про це повідомили «Щоденному Львову» в прес-службі обласної державної адміністрації.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів