Завтра визначатимуть володаря титулу «Найсильніший студент Львова»

14:58 26 червня 2015 р.

Фото до новини


Фото: galsports.com

У суботу, 27 червня, о 14:00 у виставковому центрі «Південний-ЕХРО» на вулиці Щирецькій, 36 у рамках чемпіонату України з автозвуку та автотюнінгу «EMMA-Ukraine» стартують змагання студентів.

Керівник «Аматорської Ліги Стронгмену» Юрій Огоновський розповів: «Близько 30 спортсменів-аматорів протягом трьох етапів демонстрували чудові результати. 27 червня вісім фіналістів зійдуться у фінальному протистоянні за звання найсильнішого. Запеклу боротьбу між справжніми чоловіками зможуть спостерігати всі охочі львів’яни та гості міста, а переможець змагань отримає можливість змагатись поруч із найсильнішими людьми планети».

Партнером події виступили компанія «ШипШина» та товариство допомоги «Свербивус», представник якого Володимир Сайкевич додав: «Ми завжди підтримує ініціативи, які пропагують здоровий спосіб життя та виховання молоді. Спортсмени змагатимуться не лише між собою, а й відстоюватимуть гідність свого навчального закладу, що зробить турнір ще більш видовищним для глядачів та цікавим для вболівальників».

Натомість 5 липня «Аматорська Ліга Стронгмену» проведе у Львові парний чемпіонат України серед богатирів-професіоналів, де виступатимуть найсильніші люди планети Володимир Рекша та Сергій Конюшок зі своїми учнями, а суддею буде знаменитий Василь Віраcтюк. Про це повідомили «Щоденному Львову» в прес-службі міської ради.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів