Завтра у Львові визначатимуть найсильніших малюка й студента міста

18:10 5 червня 2015 р.

Фото до новини


Фото: Lvivpost.net

6 червня маленькі та юні львів'яни випробовуватимуть свою силу в стронгмені.

Завтра визначатимуть найсильнішого малюка Львова. Офіційні дисципліни, зіркові судді – все як у дорослих, лише по-дитячому.

Змагання відбуватимуться в рамках загальноміського чемпіонату «Богатир Львова». Початок – о 14:00 біля пам'ятника Іванові Франку.

Завтра також більше десятка студентів змагатимуться за звання найсильнішого студента міста Львова у п’яти класичних вправах стронгмену: «LogLift» або підйом колоди, вагою 70-90 кг; «Yok» або «коромисло», вагою 200-270 кг на 30 м; «DeadLift» або тяга з підлоги 150-170 кг; «Tire Flip» або кантування покришки, вагою 360 кг; «Konan Circle» або коло Конана – 220 кг на відстань.  Суддею виступить найсильніша людина світу та срібний призер «Arnold Classic 2015» Володимир Рекша.

Він же судитиме і дітей, які підніматимуть гантелі на час, кантуватимуть маленьке колесо та триматимуть чемодани. Співорганізатор заходу від товариства допомоги «Свербивус» Марта Присяжнюк розповіла: «Ми запрошуємо дорослих і дітей прийти та долучитись до свята для усієї родини. Не лише побачити неймовірне силове шоу, а й самому спробувати свої сили». 

На учасників змагань та глядачів чекатимуть призи від спортивно-розважального комплексу «Апекс», центру сімейного дозвілля «Булька» та дитячих центрів «Веселка» і «Веселий вулик». Про це повідомили сьогодні, 5 червня, «Щоденному Львову», в прес-службі міської ради.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів