Завтра у Львові стартує «Ярмарок спорту» (оновлено)

22:28 23 вересня 2015 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівської міськради

Упродовж трьох днів кожен зможе спробувати себе у різних видах спорту, поспілкуватись із зірками спорту та відкрити для себе щось нове.

«Завтра, 24 вересня, у Львові у спорткомплексі «Динамо» на вулиці Вітовського, 53, відкриють шостий «Ярмарок спорту». Початок заходу запланований на 12:00», – повідомили сьогодні, 23 вересня, «Щоденному Львову», в прес-службі міської ради, де також розповіли:

«Участь у заході візьмуть багаторічний футболіст львівських «Карпат», один з лідерів теперішньої «зелено-білої» команди Ігор Худоб’як, чемпіонка світу з кікбоксингу Олена Овчиннікова та один з найсильніших українських каратистів, бронзовий призер чемпіонату світу Станіслав Горуна. Також до відкриття долучиться міський голова Львова Андрій Садовий.

Цьогоріч «Ярмарок спорту» відбудеться уже вшосте. Упродовж трьох днів кожен охочий зможе спробувати себе у різних видах спорту, поспілкуватись із зірками спорту та відкрити для себе щось нове. Особливістю цьогорічного ярмарку стане акцент на екстримі та нових видах спорту».

Раніше в прес-службі міської ради повідомили «Щоденному Львову»,:

«24-26 вересня у Львові відбудеться шостий щорічний «Ярмарок спорту». Особливістю цьогорічного Ярмарку стане акцент на екстримі та нових видах спорту. Захід організовує кампанія «Здорове місто» за підтримки управління молоді, сім’ї та спорту.

Упродовж трьох днів кожен зможе спробувати себе у різних видах спорту, представлених близько 40 організаціями. Захід відбудеться в Палаці спорту «Динамо» на вулиці Вітовського, 53.

На відвідувачів очікують чотири новинки, яких не було на попередніх ярмарках. Зокрема – виступи Львівської обласної федерації «Кудо» (єдиноборства), школи для людей з фізичними вадами «Інваспорт», студії «Пілатес Львів» та жіночого спортивного клубу «екоФітнес».

Уже цього четверга, 27 серпня, свій показовий виступ для школярів у рамках акції «Спорт у твоєму дворі» проведе Львівська обласна федерація «Кудо». Охочих ознайомитися із цим видом єдиноборств запрошують завітати в 46-ту школу на вулиці Науковій, 90 о 18:00.

«Ярмарок спорту» – єдиний захід на території України, відвідувачі якого можуть побачити показові виступи та взяти участь у майстер-класах з усіх видів спорту, представлених в регіоні. Відвідувачам щороку представляють близько 60 видів спорту на будь-який смак, для жінок та чоловіків, для дорослих та зовсім юних: бойові мистецтва, ігрові види спорту, силові види, танці, зимові види, водні види, екстремальні та молодіжні види, оздоровчі програми. Цьогоріч «Ярмарок спорту» відбувається вже вшосте».

У прес-службі міської ради повідомили також «Щоденному Львову»:

«24-26 вересня у Львові відбудеться шостий щорічний «Ярмарок спорту». Особливістю цьогорічного ярмарку стане акцент на екстримі та нових видах спорту. Захід організовує кампанія «Здорове місто» за підтримки управління молоді, сім’ї та спорту.

«Ярмарок спорту» – єдиний захід на території України, відвідувачі якого можуть побачити показові виступи та взяти участь у майстер-класах з усіх видів спорту, представлених в регіоні. Відвідувачам щороку представляють близько 60 видів спорту на будь-який смак, для жінок та чоловіків – тренажерні зали та фітнес центри; для дорослих та зовсім юних – бойові мистецтва-айкідо, кудо (вперше на ярмарку), карате, дзюдо; ігрові види спорту – фризбі, флорбол, баскетбол; силові види – армреслінг та ліга культуризму; танці – бальні, спортивні, сучасні; зимові види спорту – хокей; водні види спорту – плавання; екстремальні та молодіжні види – скелелазіння, велотрек; оздоровчі програми – йога, пілатес, корекція постави. 

Упродовж трьох днів палац спорту «Динамо» стає справжньою ареною знайомств. На ярмарку працюватимуть два майданчики: один внутрішній та один зовнішній. Внутрішній майданчик поділяється на дві частини: перша – для татамі, де в наметах представлені всі бойові види спорту, друга – для танців та фітнесу. Зовнішній майданчик простягається від «Динамо» до парку культури та представляє екстремальні види спорту. 

Упродовж дня, з 10:00 до 16:00 на майданчиках відбуваються відкриті майстер-класи та показові виступи. Глядач може не тільки дізнатись детальну інформацію про даний вид спорту,  а й взяти участь у майстер-класі з тренером.

За три дні фестиваль відвідають близько 15 тисяч глядачів. Вже традиційно, себе покажуть величезна кількість спортивних секцій, а також зірок, серед яких Олена Овчиннікова, Ігор Худоб’як, Вадим Лященко, Олександр Алієв та Максим Шацьких. Після «Ярмарку спорту» приріст на спортивних секціях зазвичай становить 20%.  Участь у  попередніх ярмарках брали такі зірки, як Франциско Гомес – британський хореограф, визнаний майстер танцполу і один з наймодніших представників танцювальної індустрії нового покоління, Олена Овчиннікова – українська спортсменка, професійний кікбоксер, спеціаліст зі змішаних бойових мистецтв, чемпіонка Європи зі змішаних бойових мистецтв у найлегшій ваговій категорії за версією ISKA, Василь Вірастюк – український ломус, володар титулів «Найсильніша людина України» та «Найсильніша людина світу».

Цьогоріч «Ярмарок спорту» відбувається вже вшосте. Від попередніх він відрізняється тим, що чимала плеяда спортивних організацій зможе вперше представити себе.

На відвідувачів очікують чотири  новинки, яких не було на попередніх ярмарках – виступи Львівської обласної федерації «Кудо» (єдиноборства), кінний спорт ДЮСШ «Буревісник», школи для людей з фізичними вадами «Інваспорт». Зокрема це стосується спортсменів з особливими потребами, які є багаторазовими призерами олімпійських ігор та з екстремальних видів спорту, таких як велобайк, скелелазіння та інші.

Упродовж трьох днів кожен охочий зможе спробувати себе у різних видах спорту, поспілкуватись із зірками спорту та відкрити для себе щось нове. Захід відбудеться в Палаці спорту «Динамо» на вулиці Вітовського, 53».

У прес-службі міської ради повідомили також «Щоденному Львову»:

«Упродовж трьох днів «Ярмарку спорту» відбуватимуться різні майстер-класи, серед яких будуть у заняття від дитячо-спортивних шкіл міста. Зокрема, усі бажаючі зможуть спробувати себе у стрільбі з лука по мішені У Центральному парку культури та відпочинку імені Богдана Хмельницького впродовж трьох днів ярмарки з 24 по 26 вересня у період з 13:00 до 16:00. 

Також у приміщенні спортивного комплексу «Динамо» на вулиці Вітовського, 53 дитячо-юнацькі спортивні школи продемонструють мешканцям міста видовищні майстер-класи із стрільби з лазерного пістолета по лазерній мішені також із настільного тенісу, баскетболу (ведення м'яча), а 26 вересня з 12.00 до 13.00 діти зможуть взяти участь у майстер-класі із художньої гімнастики.  

Близько сорока видів спорту будуть представлені дитячо-юнацькими спортивними школами міста Львова, де кожен відвідувач зможе ознайомитись та підібрати для себе відповідний напрямок у спорті, а також отримати інформаційний буклет про діяльність двадцяти семи міських дитячо-юнацьких спортивних шкіл. Начальник управління молоді, сім’ї та спорту ЛМР Володимир Шнайдер запевнив:

«Нашим завдання є створення можливості для дітей та дорослих до  занять фізичною культуро та спортом. Такі майстер-класи – це привід познайомитися із більшістю спортивних напрямів де кожен зможе  спробувати себе у певному виді спорту та обрати те, що йому найбільш до душі». 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів