Завтра у Львові стартує чемпіонат України зі самбо

10:12 27 лютого 2015 р.

Фото до новини


Фото: sambo.net.ua

Як повідомили в п’ятницю «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, з 28 лютого до 1 березня в легкоатлетичному манежі на велотреку СКА на вулиці Клепарівській, 39а відбудеться чемпіонат України з боротьби самбо серед чоловіків, жінок та бойового розділу самбо. Вхід – вільний.

У прес-службі міської ради повідомили в п’ятницю «Щоденному Львову», що з 28 лютого до 1 березня в легкоатлетичному манежі на велотреку СКА на вулиці Клепарівській, 39а відбудеться чемпіонат України з боротьби самбо серед чоловіків, жінок та бойового розділу самбо. У повідомленні також конкретизують: 

«Вхід – вільний. Для того, щоб взяти участь у турнірі, до нашого міста завітає понад 300 найсильніших спортсмени з 25-ти регіонів країни, в тому числі організатори очікують на спортсменів з Донецької та Луганської областей.

Ці змагання є головними спортивними національними кваліфікаційними змаганнями року. За його результатами будуть сформовані основний та запасний склад збірної команди України з самбо, яка буде представляти нашу державу на найпрестижніших міжнародних змаганнях в 2015 році.

На змаганнях будуть присутні учасники бойових дій в АТО. Відкриття змагань 28 лютого о 13.00».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів