Завтра у Львові частина громадського транспорту працюватиме до 1-ї ночі – через матч Ліги чемпіонів

14:54 29 вересня 2014 р.

Фото до новини


Фото: prosport.tsn.ua

Як повідомили в понеділок «Щоденному Львову» в прес-службі міськради, у вівторок буде продовжено графік роботи маршрутних таксі №№ 3А; 10; 25 і 40 та тролейбусів №№ 3; 20 і 25, до стадіону «Арена Львів» також курсуватимуть шатл-баси.

У прес-службі міської ради повідомили в понеділок «Щоденному Львову», що, оскільки завтра, 30 вересня, о 21.45 на стадіоні «Арена Львів» в рамках проведення Ліги Чемпіонів УЄФА відбудеться футбольний матч між футбольними командами «Шахтар» (Україна) та «Порту» (Португалія), на час його проведення графік роботи громадського транспорту (маршрутних таксі №№ 3А; 10; 25; 40 та тролейбусів №№ 3; 20; 25) буде продовжено до 01.00 години. Для комфорту вболівальників до стадіону будуть також курсувати шатл-баси.

До початку матчу вони курсуватимуть з площі Євгена Петрушевича й від кінотеатру імені Олександра Довженка до Автовокзалу з 18:30 до 21:30. Після завершення матчу – з 23:30 до 01:00 ночі автобусами можна буде дістатись від Автовокзалу до площі Євгена Петрушевича та до кінотеатру імені Олександра Довженка. Оплата проїзду – 3 гривні.

Квитки на матч можна придбати в касах стадіону «Арена Львів» на вулиці Стрийській, 199; а також в «kasa.in.ua» на вулиці Дорошенка, 19 і в «Кінг Крос Леополіс» та в Українському магазині «Наш Формат» на вулиці Братів Рогатинців, 24.

У прес-службі міськради повідомили також, що завтра, 30 вересня, на матчі Ліги чемпіонів «Шахтаря» з «Порту» полотно з емблемою турніру винесуть вихованці Винниківського інтернату та діти з Навчально-реабілітаційного центру «Мрія». З такою ініціативою виступила місія «Центр Опіки Сиріт».

Окрім того, футбольний клуб «Шахтар» надав квитки для учнів усіх шкіл Львова, для гуртківців міста, а також для дітей зі школи-інтернату №9 у Винниках. Загалом безплатно відвідають матч Ліги Чемпіонів УЄФА близько 1500 дітей.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів