Завтра у львівському парку «Погулянка» відбудеться «Спадщина-фест» для дітей та їх батьків

14:40 22 травня 2015 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівської міськради

23 травня з 12.00 у львівському парку «Погулянка» чекатимуть усіх охочих, а найактивніші отримають подарунки. Вхід – вільний.

В Організації української молоді «Спадщина» розповіли сьогодні, 22 травня:

«Спадщина-фест» – це ігри та конкурси, альпіністичні переправи, творчі майстер-класи, наукові досліди, історичні меморі,  перегляд відео та багато цікавого. Кожен учасник матиме змогу провести незабутній вихідний  день у середовищі розвиваючих ігор та  неповторної атмосфери співів біля вогнища. 

Ми хотіли в одному місці і в один час максимально ознайомити гостей з нашою діяльністю. Нам здається, що «Спадщина-фест» саме те, що потрібно, адже тут батьки зможуть оцінити нас як організацію, а діти весело та з користю проведуть свій час. 

Чекаємо усіх охочих 23 травня з 12.00 в парку «Погулянка». Найактивніші отримають подарунки. Вхід вільний.

ОУМ «Спадщина» створено 28 березня 1988 року, а зареєстровано виконавчим комітетом ЛМР 18 січня 1993-го. Молодіжна організація «Спадщина» займається вихованням молоді у дусі українського патріотизму, організовує табори, де проводяться різноманітні заняття з табірництва і мандрівництва, спорту, історії, етнографії, народознавства, мандрівки  Карпатами, впорядкування могил вояків УСС і УПА. Також організація значну увагу приділяє збереженню та відтворенню українських традицій, регулярно відзначає народні свята, гаївки, вертепи.

Це повідомлення передали сьогодні, 22 травня, «Щоденному Львову», в прес-службі міської ради.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів