Завтра й у неділю на турнірі з міні-футболу у Львові збиратимуть кошти на благоустрій дитмайданчика

17:10 24 липня 2015 р.

Фото до новини


Фото: google.com.ua

Громадські організації, бізнес та владу запрошують позмагатися 25-26 липня у спорткомплексі «Електрон» на вулиці Генерала Чупринки, 130 в турнірі з міні-футболу «ГОл за майбутнє».

25-26 липня у Львові відбудуться спортивні змагання з міні-футболу «ГОл за майбутнє» серед громадських і благодійних організацій, представників бізнесу, а також органів влади міста Львова. Родзинкою турніру є те, що усі кошти виручені від реєстрації команд-учасниць підуть на благоустрій дитячого майданчика на вул Одеській, 18, який перебуває у занедбаному стані.

Склад команди – до дев’яти людей. Капітан команди або відповідальна особа робить реєстрацію електронним способом за наступною формою: http://goo.gl/forms/51HPAA9M2R

Начальник управління молоді, сім’ї та спорту ЛМР Володимир Шнайдер розповів: «Проведення такого турніру дасть змогу учасникам відпочити від роботи, змістовно провести вільний час та зробити свій внесок у розвиток інфраструктури нашого міста. Запрошуємо усіх охочих долучитись до нашого заходу та з користю для здоров’я провести свій час».

Натомість організатор заходу Тарас Репицький повідомив: «Турнір такого формату має бути позитивно сприйнятий представниками всіх зацікавлений організацій та структур нашого міста, адже за допомогою гри мільйонів ми також зможемо вирішити певну соціальну проблему – зробити благоустрій обраного нами майданчика, що потребує ремонту. Окрім того, даний захід буде площадкою для знайомств представників публічного та цивільного секторів Львова задля можливо майбутніх проектів». 

Детальну інформацію можна знайти на сайті організаторів – ГО «Інститут Суспільних Ініціатив» – http://sii.org.ua/football-goal/ або зателефонувавши за номером телефону 097-777-13-15 (Віктор Петров). Про це повідомили «Щоденному Львову» в прес-службі міської ради.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів