Захисника львівських «Карпат» викликали до збірної України

12:15 27 серпня 2016 р.

Фото до новини


Фото: footboom.com

Павло Ксьонз запевнив: «Сподіваюся, що я буду не єдиним представником нашої команди і до табору збірної викличуть інших».

«Захисник «Карпат» Павло Ксьонз отримав виклик в Національну збірну України, що готується до відбіркового поєдинку чемпіонату світу 2018 року проти збірної Ісландії. Раніше Павло вже залучався до матчів збірної України, за яку провів один поєдинок проти збірної Грузії», – повідомили в прес-службі (інформаційному центрі) ФК «Карпати». Павло Ксьонз уже відповів на запитання журналіста з приводу його виклику до збірної:

– Для вболівальників «Карпат» твій виклик став приємною несподіванкою. Коли ти дізнався про запрошення Андрія Шевченка?

– Після сьогоднішнього тренування Сергій Ларіонович Зайцев підійшов до мене і повідомив, що мене викликано до збірної. Тренер відразу ж привітав із приємною звісткою. Хороші слова почув і від партнерів – хлопці бажали успіхів.  

– Рік тому ти вже викликався до табору національної збірної і навіть дебютував у спарингу з грузинами. Зараз ти знову увійшов до списку кращих. Які у тебе відчуття?

– У збірній зараз інший тренерський штаб. Мені буде цікаво попрацювати під керівництвом нових наставників. Це дуже приємно, у мене багато емоцій. Докладу усіх зусиль, щоб довести, що мене не даремно викликали у збірну. Своєю грою хочу продемонструвати кращі якості. Сподіваюся, всі будуть задоволені.

– Чи знав ти про те, що за тобою слідкують тренери «синьо-жовтих»?

– Такі чутки були, але я намагався не надавати цьому значення. Я робив свою справу і був зосереджений на своїй праці. Навіть зараз я думаю лише про гру з «Олімпіком», що відбудеться у неділю. Ми всі готуємося і повністю зосереджені на цій грі. Після чергового туру Ліги Парі-Матч я думатиму про збірну.  

– Минулого разу, коли отримував виклик, ти був гравцем «Дніпра». Тепер ти граєш за «Карпати»...

– Мені приємно представляти свій клуб. Це честь для мене і я старатимуся довести, що у «Карпатах» є хороші гравці. Сподіваюся, що я буду не єдиним представником команди і до табору збірної викличуть інших гравців нашої команди. 

– Неможливо не відзначити, що у новому сезоні ми бачимо іншого Павла Ксьонза. Активного, націленого на ворота, агресивного на полі... В чому секрет таких позитивних змін?

– У футболі бувають такі речі, як спад чи підйом. Не хочу згадувати минуле. Я зосереджений на майбутньому. «Карпати» зараз демонструють непогану гру і я переконаний, що ми всі, тренерський штаб, гравці, лікарі – це одне ціле. Перемоги у нас ще попереду. Кожен працівник клубу працює над цим. Вірю, що все у нас буде добре.

– Чи бачив ти список викликаних гравців і чи спілкувався з кимось з них?

– Якщо чесно, то я навіть не встиг подивитися, кого саме викликали. У нас було тренування, потім відновлення, тому я поки що не знайомий з вибором Андрія Шевченка».

Це інтерв’ю опублікували на сайті «Футбум».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів