«Забіг Миру», який пролягав через Львів, досяг Парижа (відео)

17:05 27 квітня 2015 р.

Фото до новини


Фото: скріншот з «YouTube»

Наступні пункти призначення наших бігунів – країни Бенілюксу і Німеччина.

Телеканал «Еспресо.TV» повідомив сьогодні, 27 квітня:

«Команда «Забігу Миру» дісталася столиці Франції – Парижа. Наступні пункти призначення наших бігунів – країни Бенілюксу і Німеччина.

Забіг Миру – це глобальна ініціатива, спрямована на демонстрацію єдності народів Європи у прагненні до мирного життя. Головним засобом є біг як символ миру, що об’єднує мільйони людей, незалежно від політичних, культурних, етнічних, гендерних ознак.

21 березня 2015 року, у річницю підписання Угоди про асоціацію між Україною та Європейським Союзом, команда з 12 сміливців вирушила у бігову подорож Європою. Один за одним члени команди долають неймовірні відстані, незважаючи на час доби, погодні умови та інші перешкоди.

За три етапи пробігу команда розраховує подолати близько 18 тисяч кілометрів, відвідавши 42 столиці Європи. Перший етап охоплює центральні і західні країни Європи (Польща, Чехія, Словаччина, Австрія, Німеччина, Ліхтенштейн, Швейцарія, Франція, Монако, Іспанія, Андорра, Португалія, Нідерланди, Люксембург) і фінішує у травні в Києві. Команда Забігу Миру: громадський діяч Віктор Мазярчук, маркетолог Роман Жорін, підприємець Ігор Новіков, фінансисти Ксенія Джуган та Наталія Мартіашвілі, інженер Геннадій Кузнєцов, ювелір Іван Артеменко, марафонці Станіслав Лазюта та Іван Гурін, спортивний менеджер Дмитро Бабенко, менеджер зовнішньоекономічної діяльності Олексій Кононенко, журналіст Сергій Попов».

Як інформував «ЩЛ», 26 березня урочисту зустріч учасникам Забігу Миру влаштували у Львові.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів