Юні хокеїсти Львівщини – вдруге чемпіони України

15:39 1 квітня 2015 р.

Фото до новини


Фото: samu.net.ua

«Галицькі Леви» знову стали найкращими в країні у своїй віковій групі, перемігши свого основного та принципового опонента з рахунком 4:2 та 5:3 відповідно.

27-28 березня на льодовій арені міста Новояворівськ відбулися завершальні календарні матчі чемпіонат України хокею сезону 2014-2015 років серед юнаків 2001-2002 років народження. Львівська команда «Галицькі Леви» (U-14) приймала ровесників зі столиці України – київський «Сокіл» (U-14).

Вихованці Михайла Чіканцева вдруге виявилися найкращими в Україні у своїй віковій групі, перемігши свого основного та принципового опонента з рахунком 4:2 та 5:3 відповідно. Одразу після завершення поєдинків відбулася урочиста церемонія нагородження переможців та призерів чемпіонату України з хокею, участь у якій взяли начальник управління молоді та спорту Львівської облдержадміністрації Юрій Майборода та голова федерації хокею Львівщини Микола Романюк.

Микола Романюк, підкресливши високий рівень київського «Сокола», зауважив, що «Галицькі Леви» на даний момент є найкращою командою України, на яку наразі чекають також заключні матчі Чемпіонату Польщі й представницький міжнародний турнір «Easter Cup-2015», що відбудеться у чеському місті Мост. Про це повідомили сьогодні, 1 квітня, на сайті департаменту освіти і науки Львівської облдержадміністрації.  

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів