Яворів прийматиме змагання за Кубок світу з біатлону й лижних перегонів

15:22 11 січня 2017 р.

Фото до новини


Фото: westsportcenter.com.ua

Упродовж 12-20 січня вперше в історії України на базі Західного реабілітаційно-спортивного центру Національного комітету спорту інвалідів України у селі Яворів у Турківському районі Львівської області відбудуться змагання за Кубок світу Міжнародного паралімпійського комітету з лижних перегонів і біатлону.

Учасниками Кубку світу стануть близько 220 учасників із 18 краї. зокрема – з Великої Британії, Бразилії, Італії, Японії, Франції, Хорватії, Китаю, Німеччини, Нідерландів, Швеціі, Швейцарії, Фінляндії, Австрії.  Офіційна церемонія відкриття відбудеться 12 січня о 14:00.

У ній візьмуть участь спортсмени-паралімпійці 18 країн-учасниць, тренери, суддівська колегія, представники організаційного комітету кубку світу, працівники Західного реабілітаційно-спортивного центру, технічні делегати Міжнародного паралімпійського комітету. Натомість змагання відбуватимуться на трасах для лижних гонок та біатлону з 13 до 20 січня включно.

Офіційна церемонія закриття заходу відбудеться 20 січня о 18:00. Усі етапи змагань транслюватимуться у прямому ефірі на Першому національному телеканалі та у мережі Інтернет.

Кубок світу, який проводитиметься в Україні, є одним з ключових заходів на шляху підготовки команд та кваліфікації спортсменів на зимові Паралімпійські ігри 2018 року, які відбудуться в місті Пхьончхан, Південна Корея. Про це повідомили сьогодні, 11 січня, в прес-службі Львівської обласної державної адміністрації.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів