Якщо львівські «Карпати» не розрахуються за десять днів із Богатіновим, то з них знімуть ще шість очок

18:12 17 жовтня 2014 р.

Фото до новини


Фото: ffu.org.ua

Контрольно-дисциплінарний комітет Федерації футболу України також оштрафував у п’ятницю ФК «Карпати» за невиконання рішень Палати з вирішення спорів щодо проведення розрахунків з колишніми футболістами.

Сьогодні, 17 жовтня, Контрольно-дисциплінарний комітет Федерації футболу України прийняв під час чергового засідання два рішення щодо ФК «Карпати»:

1) За невиконання рішень Палати з вирішення спорів щодо проведення розрахунків з колишніми футболістами ФК «Карпати», львівський клуб зобов’язаний сплатити низку штрафів: по 25 тисяч гривень у справах А. Федецького, І. Ощипка та Крістобаля Маркеса; по 10 тисяч гривень – у справах В. Гудими та І. Мілошевича (у відповідності до п. 59 Додатку 2 Дисциплінарних правил ФФУ).

2) Крім того, ФК «Карпати» надано десятиденний термін (з моменту отримання рішення КДК) для погашення заборгованості перед колишнім воротарем клубу М. Богатіновим. В іншому випадку, головну команду львівського клубу буде автоматично позбавлено шести турнірних очок у чемпіонаті України сезону 2014/2015 років (у відповідності до п. 38 ст. 13 Дисциплінарних правил ФФУ).

Про це повідомляється сьогодні, 17 жовтня, на сайті Федерації футболу України.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів