Винниківський «Рух» прийматиме «Авангард»

10:45 17 листопада 2017 р.

Фото до новини


Фото: plus.lviv.ua

У п'ятницю, 17 листопада, о 14.00 на стадіоні імені Богдана Маркевича у Винниках розпочнеться матч 22-го туру чемпіонату України серед команд першої ліги.

Про це повідомили на порталі «Винники Plus». Натомість в інформаційній службі «Руху» розповіли: «У Винниках відбудеться остання офіційна гра за участю «жовто-чорних» у 2017 році. Суперник – краматорський «Авангард» – несподівано для всіх міцно осів у верхній частині турнірної таблиці і має усі шанси боротися за місце у першій п’ятірці. У першому колі команда з Краматорська проявила неабиякий характер, коли здобула вольову перемогу над «Рухом», і в чисельній меншості підопічні Олександра Косевича зуміли вистояти перед тиском винниківчан та здобули три залікові пункти». 

«Як потрібно брати реванш – команді розповість новий головний тренер Андрій Кікоть та його помічники. За короткий проміжок часу глобальних змін у грі «рухівців» та нових тактичних побудов, мабуть, очікувати не варто – власне, на цьому наголошував і новоспечений наставник «Руху». Утім, дебютна гра під його орудою має мотивувати футболістів, адже на її основі Андрій Ярославович будуватиме свої трансферні плани на зимове міжсезоння», – розповіли також в інформаційній службі «Руху».

«На жаль, через дискваліфікацію поєдинок з «Авангардом» пропустять брати Білі. Очікується, що центральних захисників замінять Дуць та Гурський, а ось хто зіграє на лівому фланзі захисту – тренерський штаб вирішить  у день матчу. Досі перебувають у клубному лазареті Борис Баранець та Андрій Маркович, через застуду кілька тренувань пропустив Святослав Козловський,  тож до двобою з краматорським клубом готувалося лише 16 футболістів», – повідомили також в інформаційній службі «Руху».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів