Винниківський «Рух» переміг у шостому поспіль матчі (відео)

23:15 26 серпня 2016 р.

Фото до новини


Фото: plus.lviv.ua

Дебютанти, й, водночас, лідери у другій лізі чемпіонату України з футболу подолали на виїзді «Кремінь»».

«Кремінь» (Кременчук) – «Рух» (Винники) – 1:2 (0:1)

«Кремінь»: Онопко, Бичков, Ентін, Курелег (Сидоренко, 86), Кунєв, Піскун (к), Сторчоус, Степанчук, Богданов (Тиртишний, 69), Кошадзе (Горват, 77), Козлов

«Рух»: Дяченко, Федорів, Дмитрух, Баглай, Чучман, Кінаш, Гурський (к), Б. Баранець (Кікоть, 70), Макар (Панасюк, 79), Іванов, Омельченко (Шептицький, 84)

Голи: Сидоренко, 90+3 – Федорів, 40, Іванов, 56

Попередження: Козлов, 27, Богданов, 58

Сьогодні, 26 серпня, винниківський «Рух» провів свій шостий поєдинок у чемпіонаті України серед команд другої ліги. Винниківчани зіграли на виїзді в Кременчуці проти тамтешнього «Кременя» й здобули шосту перемогу поспіль із рахунком 2:1.

До цього матчу обидва колективи не програли в цьогорічному чемпіонаті жодного поєдинку, хоча в «Кременя» зіграно на один матч менше. Також господарі до зустрічі з «Рухом» не пропустили ще жодного м‘яча.

У перші 10-15 хвилин господарі мали перевагу. Це можна пояснити тим, що поєдинок відбувався на газоні зі штучним покриття (до чого «Рух» не дуже звик).

Уже на другій хвилині небезпечно пробив форвард «Кременя» Степанчук. На 13-й хвилині сильно пробивав ще один гравець господарів Бичков. Але Дяченко в цих епізодах зіграв впевнено і надійно. Та й «Рух» уміло пресингував, позбавляючи гостей можливості вільно почувати себе на полі.

Згодом гості цілком пристосувалися до штучного газону й почали все активніше турбувати воротаря «Кременя». На 27-ій хвилині «Рух» уперше заробив право на кутовий і після його подачі реальний шанс відкрити рахунок утратив Кінаш (він не потрапив у ворота).

На 36-й хвилині небезпечний простріл у штрафний майданчик винниківчан замкнув ударом головою форвард господарів Артем Козлов. Гол? На щастя для «Руху», суддя Віктор Арановський з Києва зафіксував у цьому епізоді офсайд.

Цей момент дуже позитивно вплинув на підопічних Романа Гданського, які одразу кинулися в атаку. На 37-й хвилині «Рух» отримав право пробити штрафний удар. Після пробиття Борисом Баранцем хтось із захисників «Кременя» вибив м‘яч на кутовий

Гості розіграли його й правий захисник «Руху» Федорів невідпорно пробив, відкривши рахунок – 1:0 на користь винниківчан. Ця приємна подія для вболівальників винниківської команди трапилася на 39-й хвилині.  

На 42-й хвилині небезпечно пробивав штрафний Борис Баранець. А на 43-й уже гравець господарів бив головою. Але Дяченко знову був «на висоті».

Початок другого тайму обидві команди провели в активних атаках. Та кращими знову виявилися гості, які на 56-й хвилині зуміли подвоїти рахунок. Омельченко розпочав боротьбу одразу ж із трьома захисниками й виграв її. Олексій зумів позбутися опіки кремінчан і вийшов віч-на-віч із їхнім голкіпером Онопком. Воротар якимось чином зумів відбити удар нашого форварда, але найспритнішим у цьому епізоді виявився Іванов, який першим зумів устигнути до м‘яча й ударом головою перекинув його через воротаря й захисників – 2:0! Це вже був дуже переконливий, як для зустрічі лідерів, рахунок.

«Рух» і надалі продовжував контролювати хід поєдинку. На 60-й хвилині небезпечно пробивав Дмитрух. На 70-й хвилині знову сильний удар зі штрафного від Віталія.

Господарі явно знітилися після другого пропущеного м‘яча. Та все ж наприкінці гри вони спромоглися на завершальний штурм воріт «Руху». Хоча й гості також не відсиджувалися в обороні, бо на 83-і хвилині на поле вийшов їхній забивний форвард Шептицький.

А ще дуже добре в складі «Руху» зарекомендував себе Панасюк, який також вийшов на заміну. Він був дуже активним, чудово підтримував зв‘язок поміж нападом і захистом «Руху», відчайдушно боровся в кожному епізоді.

Кінцівка гри видалася для гостей дуже напруженою й нервовою, бо суддя додав до основного часу аж п’ять хвилин. І на другій доданій хвилині гравець «Кременя» Сидоренко під час штовханини біля воріт «Руху» таки зумів просто «пропхати» м‘яч у ворота винниківчан.

Та на більше господарі не спромоглися. А «Рух» ще раз довів що є справжнім лідером другої ліги. Адже сьогодні винниківчанин здобули шосту перемогу в шостому поєдинку! І не проти аутсайдера, а в грі з одним із старожилів другої ліги і лідерів (до нинішнього поєдинку «Кремінь» перебував на третій сходинці) цьогорічної першості.

Про це повідомили сьогодні, 26 серпня, на сайті інтернет-видання «Винники Plus».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів