Винниківський «Рух» переміг тернопільську «Ниву»

18:30 19 лютого 2018 р.

Фото до новини


Фото: fcruh.com

Футболісти винниківського «Руху» проведуть навчально-тренувальні збори у Туреччині.

В інформаційній службі винниківського футбольного клубу «Рух» розповіли про їх товариський иатч:

«Винниківський «Рух» на мажорній ноті завершив другі зимові збори. Цього разу жовто-чорні обіграли тернопільську «Ниву» з рахунком 5:2. У складі господарів влучними ударами відзначились Русин, Писко, а також по голу до свого активу записали брати Баранці, ще один результативний доробок на совісті тернополянина Андрєєва, який забив у власні ворота. По перерві «Нива» трішки скоротила розрив у рахунку, утім, уникнути розгрому гостям з «файного міста» так і не вдалося.

Винники. Стадіон імені Богдана Маркевичва, 200 глядачів.

«Рух» (Винники) – «Нива» (Тернопіль) – 5:2 (4:0)

«Рух»: Ільющенков, Заставний( кап.), Іван Білий, Дуць, Писко, Василь Білий, Лозовий (Грисьо, 46; Борис Баранець, 81), Русин (Романюк, 76), Борис Баранець (Буй, 46), Григорій Баранець, Зубар (Козак, 46)

«Нива»: Механів (потенційний новачок, 75), потенційний новачок, Андрєєв (потенційний новачок, 46), Дугієнко (Мороз, 46), Пікуль, Слоневський, Кохман, Гатала (Шевченко, 46), Герт (Литовченко, 46), потенційний новачок (Апанчук, 46), потенціний новачок

Голи: Русин (7), Григорій Баранець (29), Андрєєв (38, автогол) 38, Писко (40), Борис Баранець (90) – Апанчук (75), Мороз (79)

Як і в попередніх матчах, тренерський штаб «Руху» зіштовхнувся з величезними кадровими проблемами. Через мікротравми команді не змогли допомогти восьмеро футболістів.

Тож у жовто-чорній футболці ми знову побачили колишнього гравця, а нині тренера з фізичної підготовки Віталія Романюка. Але цей вихід відбувся вже у другий частині поєдинку.

Перший тайм пройшов на високих швидкостях і з великою кількістю небезпечних моментів. Уже на 6-й хвилині господарям вдалась розкішна контратака, яку влучним ударом завершив Русин.

Футболісти «Ниви», оговтавшись після пропущеного гола, взяли м’яч під контроль і двічі могли засмутитиголкіпера жовто-чорних. Спочатку стійка, а потім небезпечний штрафний ледь не зіпсували вдалий початок зустрічі для «рухівців».

Здавалось, що зелено-білі ось-ось зрівняють рахунок, однак через грубу помилку у власному штрафному після розіграшу кутового футболісти «Ниви» вдруге діставали м’яч із сітки власних воріт. Григорій Баранець забив у другому матчі поспіль, розстрілюючи голкіпера з лінії воротарського майданчика.

Другий гол психологічно надломив тернопільську команду, і після цього підопічних Задорожного в атаці ми не бачили, натомість футболісти «Руху» ще двічі зуміли засмутити голкіпера. Автогол Андреєва і влучний удар Писка де-факто вбили інтригу у цій зустрічі.

По перерві футболісти «Руху» могли збільшувати перевагу, але щастя було на боці тернопільської команди, а вже на 70-й хвилині зелено-білим вдався справжній шедевр. Апанчук п’яткою у стилі Роналду відправив круглого у дальній кут.

Цей гол надихнув гостей іти вперед, і за декілька хвилин вони вдруге засмутили голкіпера господарів. Мороз, красивим фінтом прибравши оборонця, спрямував м’яч у дальню дев’ятку – 4:2.

Свій міні-шедевр підопічні Андрія Кікотя організували наприкінці зустрічі. Григорій Баранець прийняв м’яч на одинадцятиметровій позначці і не став бити, а п’яткою ефектно зіграв на брата, який, своєю чергою, прокинув круглого у бік, а потім потужним ударом розстріляв ближній кут воріт – 5:2.

«Рухівці», вигравши всі поєдинки, на відмінно проходять другу частину зборів. Далі заключні навчально-тренувальні збори у Туреччина і нові випробування цього разу міжнародними командами».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів