«Рух» перебрався до Туреччини

17:30 22 лютого 2018 р.

Фото до новини


Фото: fcruh.com

23 лютого винниківчани зіграють свій перший спаринг на узбережжі Середземного моря.

В інформаційному центрі винниківського футбольного клубу «Рух» повідомили в четвер, 22 лютого: «Сьогодні вночі делегація «Руху» прибула до турецького міста Белек. Там жовто-чорні оселилися в комфортабельному та затишному готелі «Папілон Бельвіль». Комплекс має все необхідне для якісної підготовки: спа, бесейни, фітнес-центр. Та найголовніше у розпорядженні команди будуть якісні трав’яні поля».

Раніше в інформаційному центрі «Руху» розповіли: «На узбережжі Середземного моря. «рухівці» проведуть 16 днів і зіграють шість контрольних поєдинків. 23 лютого – з «Тоболом» (Казахстан), 25 лютого – з «Іртишем» (Казахстан), 27 лютого – з «Таразом» (Казахстан), 2 березня – зі суперником, який ще визначається, 5 березня – з клубом «Іслоч» (Білорусь), а 8 березня – з «Мілсамі» (Молдова)».

«На тренувальний збір до Туреччини полетів 21 футболіст. Це воротарі Олександр Дяченко та Олександр Ільющенков, захисники Володимир Заставний, Ігор Дуць, Роман Никитюк, Іван Білий, Василь Білий і Михайло Писко, півзахисники Григорій Баранець, Борис Баранець, Микола Буй, Максим Грисьо, Святослав Козловський, Юрій Копина, Олександр Чепелюк, Михайло Козак, Володимир Макар, Євген Лозовий і Ростислав Русин та нападники Святослав Зубарі Віктор Хомченк», – повідомили також в інформаційному центрі «Руху».

«На жаль, заключні збори пропустить Віталій Гемега – він досі відновлюється після травми. До Львова винниківчани повернуться 9 березня і вже тут готуватимуться до першого офіційного весняного матчу проти одеської «Жемчужини». Разом з «рухівцями» з львівського аеропорту вилетіла і делегація луцької «Волині», яка теж заключні збори перед відновленням офіційних баталій у Першій лізі проведе на турецькій землі», – розповіли також в інформаційному центрі «Руху».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів