Вихованець львівських «Карпат» Мар’ян Швед гратиме за «Севілью Атлетіко»

18:45 4 серпня 2015 р.

Фото до новини


Фото: prosport.tsn.ua

«Карпати» й переможець Ліги Європи сезону 2014/2015 іспанська «Севілья» домовилися про трансфер 18-річного нападника.

«Карпати» й переможець Ліги Європи сезону 2014/2015 іспанська «Севілья» домовилися про трансфер 18-річного нападника Мар’яна Шведа. Вихованець клубної школи сьогодні вилетить до Іспанії, де пройде медогляд. Мар’ян Швед дебютував на рівні Прем’єр-ліги на початку 2015 року, а до цього він був лідером юніорської команди «Карпат». У 10-и матчах нападник відзначився двічі. Ще два матчі він провів у новому чемпіонаті – повідомили сьогодні, 4 серпня, в прес-службі (інформаційному центрі) ФК «Карпати».

Натомість в інтернет-виданні «Tribuna.com» розповіли у вівторок: «Півзахисник львівських «Карпат» Мар'ян Швед, якого купує «Севілья», вилетів до Іспанії. Вже сьогодні футболіст має пройти медогляд у клубі та підписати контракт із переможцем Ліги Європи. Футболіст разом із двома агентами (українським та іспанським) вирушив до Іспанії через Варшаву, оскільки прямого сполучення між Львовом і Севільєю немає».

Про це повідомили сьогодні, 4 серпня, в інтернет-виданні «Tribuna.com», де згодом розповіли також: «Львівські «Карпати» зароблять 1 мільйон євро за перехід 18-річного півзахисника Мар'яна Шведа до іспанської «Севільї». Як стало відомо «Трибуні», «леви» ще отримають 30 відсотків від подальшого продажу гравця. Причому, частка «Карпат» буде «захищеною». Тобто рахуватиметься за максимальної офіційної пропозиції. Якщо «Севілья» отримає офіційну пропозицію в 20 мільйонів, але відмовиться від неї, але потім продасть Шведа іншому клубу дешевше, вона все одно зобов'язана буде виплатити «Карпатам» 6 мільйонів євро. Зазначимо, що іспанський клуб оголосив, що українець гратиме за «Севілью Атлетіко», яка виступає у Сегунді Б».

Про це також повідомили сьогодні, 4 серпня, в інтернет-виданні «Tribuna.com».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів