«Вульки-2017» пройдуть у Львові 20 травня

10:45 17 травня 2017 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки змагань в інтернет-мережі «Facebook»

У суботу, 20 травня, на перехресті вулиць Пирогівка й Вулецької (у Винниківському лісництві) відбудуться крос-кантрійні змагання з велоспорту «Вульки-2017».

«Крос-кантрійні змагання з велоспорту «Вульки-2017» традиційно відбуватимуться за олімпійською системою, згідно з правилами Міжнародного союзу велосипедистів (UCI). На проходження дистанції спортсмену дають від 45 хвилин до однієї години 45 хвилин (залежно від категорії)», – повідомили сьогодні, 17 травня, у Львівській міськраді.

«Перемогу отримує той учасник, який за відведений час подолає найбільшу кількість кіл. Для початківців є окрема категорія, де потрібно проїхати лише одне коло. Також окремий заїзд буде для найменших учасників – для дітей», – поінформували також у ЛМР.

«Змагання вже є традиційними, адже проводяться у Львові з 2008 року. Їх мета – популяризація велоспорту, сприяння зростанню фізичної майстерності та вміння керування велосипедом в умовах складного рельєфу, екологічна акція – «Прибери ліс», та прищеплення дітям активного способу життя. Також будуть цікаві розіграші, смаколики, ватра та тепле спілкування», – зазначили також у міськраді.

«Участь у змаганнях може взяти будь-хто. Реєстрація охочих розпочнеться об 11.30. Початок змагань – о 12.00», – повідомили також сьогодні, 17 травня, в прес-службі Львівської міськради.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів