Володар «Кубка Карпат» визначиться на Львівщині

16:00 12 жовтня 2017 р.

Фото до новини


Фото: loda.gov.ua

13-16 жовтня у Львівській області відбудуться фінальні етапи Національної ралійної серії «Кубок Карпат» – «4-ті Ворота України» та «15-те Ралі Галіція».

Про це повідомили у Львівській облдержадміністрації, де також розповіли: «Ці змаганні стануть найтривалішим ралійним вікендом року, оскільки триватимуть чотири дні. Спортсмени демонструватимуть свої вміння на асфальтовому та гравійному покритті».

«Перегони будуть захопливими та видовищними, адже траси прокладені з великим перепадом висот, швидкісними прямими ділянками та живописними лісовими відрізками з вузькими поворотами. Особливу увагу організатори приділяють підготовці дорожнього покриття та заходам безпеки. Глядачів закликають спостерігати за перегонами тільки у спеціально підготовлених зонах та дотримуватись правил безпеки», – поінформували також в облдержадміністрації.

«Національна серія з ралі «Кубок Карпат» – це класичне ралі, що передбачає змагання екіпажів на дорогах загального користування, перекритих для громадського транспорту та людей на час проведення перегонів. Традиційно «Кубок Карпат» проводиться на Заході України», – повідомили також у прес-службі Львівської міськради.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів