Відпустка футболістів винниківського «Руху» завершилася

14:00 22 січня 2018 р.

Фото до новини


Фото: fcruh.com

У неділю 21 січня, футболісти винниківського клубу повернулися з довготривалої відпустки.

Про це повідомили в інформаційній службі винниківського футбольного клубу «Рух», де також розповіли: «Вже традиційно перші два збори вони проведуть на своїй базі у Винниках. Спершу на «рухівців» чекали загальнокомандні збори. Потім відбулося представлення трьох новачків, які перейшли до стану винниківчан під час зимового міжсезоння. Зокрема, це захисники Михайло Писко, Роман Никитюк та півзахисник Михайло Козак. Натомість команду залишили оборонці Андрій Гурський та Андрій Маркович. Також, можливо, перейдуть у «Карпати» Назар Вербний, Андрій Ткачук і Святослав Козловський».

«Після спілкування з керівництвом клубу, головним тренером та лікарем футболісти рушили у винниківський ліс, де і відбулася пробіжка, а відтак і перше заняття у новому році. Перші збори матимуть втягувальний характер і складатимуться з дворазових тренувань. Основний акцент робитиметься на фізичній підготовці. Другі збори триватимуть з 5 по 18 лютого. Тоді футболісти працюватимуть з м’ячами і проведуть чотири спаринги», – поінформували також у винниківському футбольному клубі.

«Уже є попередня домовленість з трьома клубами. Зокрема, 7 лютого у Винниках о 12-й годині запланована зустріч з іванофранківським «Прикарпаттям». Через три дні 10 лютого на львівському стадіоні «Сокіл» – контрольна гра з ФК «Львів», а 18 лютого команда Андрія Кікотя у Винниках проекзаменує тернопільську «Ниву». Також ймовірно у цей період відбудеться фінал Кубка Юста, у якому «Рух» поміряється силами з «Демнею», – повідомили також в інформаційній службі винниківського футбольного клубу «Рух».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів