Відомі спортсмени навчать львівських школярів здоровому харчуванню

12:12 25 жовтня 2016 р.

Наступного вівторка, 1 листопада, у Львові відбудеться акція проекту «Olympic Lab» Національного олімпійського комітету України «Eat smart».

Про це повідомили сьогодні, 25 жовтня, в прес-службі Львівської обласної державної адміністрації, де також поінформували, що видатні олімпійці розповідатимуть школярам про принципи здорового харчування. Зокрема почесними гостями цієї зустрічі стануть олімпійська чемпіонка 2012 року з фехтування Яна Шемякіна, бронзовий призер Олімпіади 2016 року з веслування каное Тарас Міщук, призерка Чемпіонату світу з художньої гімнастики та учасниця лондонської Олімпіади Вікторія Ленишин, учасниця зимової Олімпіади в Ліллегаммері Христина Подгрушна-Опьола й виконавчий директор відділення Національного олімпійського комітету України у Львівській області.

Акція проекту «Olympic Lab» відбуватиметься за підтримки відділення Національного олімпійського комітету України у Львівській області, управління фізичної культури та спорту Львівської облдержадміністрації, Львівського училища фізичної культури, обласних федерацій з видів спорту та молодого посла України на других зимових юнацьких Олімпійських іграх 2016 року в Ліллегаммері, учасниці пекінської Олімпіади 2008 року – художньої гімнастки Віри Передерій. А розпочнеться ця акція 1 листопада, о 15:30 у ресторані «Вапіано» на вулиці Гнатюка 12a.

«Olimpic Lab» Віри Передерій потрапив до п’яти кращих проектів, які отримали патронат Міжнародного олімпійського комітету. Він покликаний посилити впровадження олімпійської освіти у навчально-виховний процес загальноосвітніх шкіл та шкіл мережі олімпійської освіти.

Проект розпочався на Львівщині й активно реалізовується на території всієї країни за допомогою 25 регіональних відділень НОК України. Мета проекту – поширення олімпійських ідеалів та принципів, залучення молоді до олімпійського руху, пропагування здорового способу життя, знайомство учнів з зірками українського та світового спорту та надбання корисних життєвих навичок і лідерських якостей. Активності «Olympic Lab»: ментальне тренування олімпійський чат, семінари про здоровий спосіб життя, «Eat smart» («Їж розумно»), знайомство школярів із олімпійським рухом, олімпійськими цінностями, історією розвитку Олімпійських ігор та філософією олімпізму, волонтерський рух».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів